ΕΠΣ Εβρου: Πώς διαμορφώθηκε το εντυπωσιακό 3-3 στο ντέρμπι της Εξώπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Σε ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό παιχνίδι Καππαδοκία και Ποντιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 3-3 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του νοτίου ομίλου της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Σταμπουλίδης με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης. Τρία λεπτά μετά ο Ποντιακός βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ του Ζηνολίδη πέρασε άουτ. Στο 26’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο προωθημένος Μιχαηλίδης με σουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζηνολίδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βογιατζή.

Ωστόσο, η Καππαδοκία μέσα σε ένα τρίλεπτο (29’-32’) κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Πρώτα, ο Παπάς στο 29’ με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ μείωσε σε 1-2 και τρία λεπτά αργότερα ο Μαρασλής μετά από πάσα του Παπαδόπουλου ισοφάρισε για την Καππαδοκία. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου το πλασέ του Ζηνολίδη μετά από ασίστ του Τρανόπουλου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Βογιατζή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο δαιμωνιώδη ρυθμό επιφυλάσσοντας στους εκατό περίπου φιλάθλους, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Εξώπολης, δυνατές συγκινήσεις. Στο 47’ ο Τρανόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Βογιατζή, το εκτέλεσε ο ίδιος και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ποντιακό. Πέντε λεπτά μετά το σουτ του Τζελέπη απέκρουσε ο Σίμος και στο 54’ το σουτ του Γεωργατζόπουλου δε βρήκε στόχο. Δύο λεπτά αργότερα ο Σίμος δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίκτη, αλλά έδιωξε στη συνέχεια το σουτ του Τζελέπη.

Στο 61’ ο Τζελέπης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ, κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες του Ποντιακού στο δεύτερο βοηθό Σαμουρκασίδη για άουτ και όχι κόρνερ, από όπου προήλθε το γκολ της ισοφάρισης. Δύο λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του νεοεισελθόντος Παμπορίδη από σέντρα του Γεωργατζόπουλου πέρασε λίγο άουτ και στο 79’ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όταν το σουτ του Μαρασλή έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σίμος.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μαρασλής, Παπάς, Πύλος και Βάρναλης, ενώ από τον Ποντιακό καλύτεροι ήταν οι Ρήγας, Τρανόπουλος, Ζηνολίδης και Τσαλγκίδης.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Σκινδρή, όπως επίσης και του πρώτου βοηθού Δαλαμπούρα. Πολλές διαμαρτυρίες είχαν οι φιλοξενούμενοι από το δεύτερο βοηθό Σαμουρκασίδη για τη φάση του τρίτου γκολ.

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ: Βογιατζής, Κυριακίδης (9’ λ.τρ. Γεωργαντζόπουλος), Επιτρόπου, Βάρναλης, Λιούρτας, Ζηκουρίδης, Ζάκκας, Παπάς, Τζελέπης (60’ Παμπορίδης), Παπαδόπουλος (35’ Πύλος), Μαρασλής
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ: Σίμος, Μιχαηλίδης, Τσαλγκίδης, Σίσκος, Μπρίμπος, Σταγκόπουλος, Ρήγας, Ασταλάκης, Σταμπουλίδης (69’ Μπούτος), Τρανόπουλος (81’ Διακίδης), Ζηνολίδης (87’ Γεωργόπουλος)