Με ελλείψεις λόγω… Στρατού η αποστολή του Απόλλωνα στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Εναν απίστευτο… σύμμαχο βρήκε η Ξάνθη στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Τον… Ελληνικό Στρατό! Η αθηναϊκή ομάδα θα ταξιδέψει στην Ξάνθη χωρίς τον Άγγελο Βέρτζο, αφού δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια από τον στρατό! 

Ετσι καλείται να αντιμετωπίσει πρόβλημα λόγω στρατιωτικής θητείας ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Βέρτζο για τον αγώνα με την Ξάνθη. Ο παίκτης του Απόλλωνα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια, κάτι που έκανε ο Παντελιάδης, ο οποίος και εκείνος υπηρετεί την θητεία του αυτήν την περίοδο. 

Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης (4/10), ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που το πρωί του Σαββάτου θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής. 

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα για το παιχνίδι με την Ξάνθη: Γουμάγιας, Τζόρβας, Παντελιάδης, Αργυρόπουλος, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Ζουέλα, Παπαζαχαρίας, Τσεμπερίδης, Καμαρά, Κόρμπος, Γκουέλα, Εγκον, Διαμάντης, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα, Μίνγκας, Μπάρκογλου, Πετρόπουλος.