ΟΦΗ: Αισιόδοξος ο Περογαμβράκης για τον αγώνα με τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Αλέξης Περογαμβράκης σε δηλώσεις που έκανε στο Athletic Radio της Κρήτης για την πορεία του ΟΦΗ. Ο 25χρονος επιθετικός δήλωσε ότι υπάρχει πολύ πίεση, αλλά θα πρέπει να πετύχουν μια νίκη για να αλλάξει όλη η ψυχολογία της ομάδος. Τόνισε επίσης ότι η ομάδα του θα επιδιώξει τη νίκη στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανθρακικό, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής την Κυριακή το απόγευμα.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ στον ραδιοφωνικό σταθμό:

«Το γνωρίζουμε ότι υπάρχει πίεση, όμως, είναι η δουλειά μας. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και θέλει να κερδίζουμε. Πιστεύω ότι όταν έρθει η πρώτη νίκη, τότε θα δούμε έναν άλλο ΟΦΗ γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο» ήταν τα λόγια του άσου του ΟΦΗ.

Φυσικά και θα αντάλλαζα τα δύο γκολ μου με μια νίκη. Δεν το συζητάμε. Οπωσδήποτε, μια νίκη αλλάζει την ψυχολογία της ομάδας και όλα τα παιδιά το θέλουμε αυτό. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα πάρουμε τη νίκη, για να αλλάξει την ψυχολογία μας και να πάμε καλύτερα. Αν η ομάδα πάει στην Κομοτηνή και δείξει αυτό που έδειξε κόντρα στον ΠΑΟΚ, τότε θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί φέτος είναι συγκλονιστικός. Όλοι γνωρίζουμε ότι χωρίς την δική του βοήθεια, η ομάδα δεν θα ήταν τώρα στην Σούπερ Λίγκα».