Πρώτο παντού το ThrakiSportS! Σας ευχαριστούμε!! Η δέσμευσή μας για την συνέχεια…

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Το Σάββατο που μας πέρασε το ThrakiSportS έπαιζε παντού! Βέβαια, δυστυχώς δεν έπαιζε για καλό λόγο. Αλλά γεγονός είναι ότι η φωτογραφία με το πανό για τον Παύλο Φύσσα το απόγευμα της Παρασκευής στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης εκτιμήθηκε από το σύνολο σχεδόν των κορυφαίων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων, αθλητικών αλλά όχι μόνο, με αποτέλεσμα από το πρωί να κάνει τον γύρο της Ελλάδας και του κόσμου.

Για ώρες η ανάρτητη του ThrakiSportS ήταν πρώτο θέμα στα κορυφαία αθλητικά sites της χώρας, όπως το Sport24, το Gazzetta, το Onsports, το Sport.gr, το Sport-fm, το Sentragoal και το Pamesports. Παράλληλα, απασχόλησε και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες με πολιτική και γενικότερου ενδιαφέροντος επικαιρότητα, όπως το Protothema, το Aixmi.gr, το The Paper αλλά και το Neolaia.gr.

Ευχαριστούμε όλα τα μέσα ενημέρωσης για την αναγνώριση, ιδίως εκείνα που έσπευσαν με τα μηνύματα και τις αναρτήσεις τους να εκφραστούν με θετικά λόγια για την δουλειά που κάνουμε στο ThrakiSportS. Εντός μόνο του Σαββάτου 1.951 διαφορετικά άτομα έσπευσαν να δουν το ThrakiSportS, να πλοηγηθούν στις σελίδες του και να ενημερωθούν έγκυρα και έγκαιρα για οτιδήποτε συμβαίνει στα αθλητικά δρώμενα της Θράκης.

Εμείς υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο! Και φυσικά ευχόμαστε να μην είμαστε εδώ μόνο για να μεταφέρουμε μόνο δυσάρεστες ειδήσες αλλά και ευχάριστες, σε κάθε περίπτωση όμως υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε τις αλήθειες και όλα όσα βλέπουμε στα γήπεδα και μαθαίνουμε από τα παρασκήνια, χωρίς την παραμικρή εξάρτηση από κανέναν. Αυτό είναι άλλωστε που και εσείς έχετε εκτιμήσει αυτούς τους μήνες που βρισκόμαστε στον διαδικτυακό αέρα.

Είστε εσείς, οι αναγνώστες, που μας έχετε φέρει στην κορυφή των ιστοσελίδων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Θράκης. Και σε εσάς σύντομα να φροντίσουμε να επιστρέψουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, όχι μόνο με την συνέχιση αυτής της ανιδιοτελούς και απόλυτα ελεύθερης και ανεξάρτητης δημοσιογραφικής προσπάθειας, αλλά και με ειδικά δώρα και προσφορές για όλους τους φίλους του ThrakiSportS που έχουν κάνει like στο γκρουπ μας στο facebook και μετέχουν σε αυτήν την μεγάλη ομάδα – οικογένεια..

Ευχαριστούμε και πάλι. Δείτε παρακάτω πώς κάλυψαν τα μεγαλύτερα (αθλητικά και όχι μόνο) ΜΜΕ της χώρας το ρεπορτάζ του ThrakiSportS για το πανό που σηκώθηκε στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης για τον φόνο του Παύλου Φύσσα, την πρώτη τέτοιου είδους αντίδραση σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας, που από το πρωί του Σαββάτου έκανε τον γύρο της ιντερνετικής Ελλάδας…