Οι πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις Κεχαγιά ως νέου προπονητή της Ξάνθης, ενόψει Άρη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο νέος (καταρχήν προσωρινός και βλέπουμε) τεχνικός της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς  πραγματοποίησε στο Novasports τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις του υπό τη νέα ιδιότητα και τόνισε ότι το πάθος και η δύναμη είναι τα στοιχεία που θα δώσουν τη νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς αισθάνεται που ανέλαβε για τέταρτη φορά την ομάδα της Ξάνθης: «Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μου ζητήθηκε να βοηθήσω για ένα μικρό διάστημα. Για μένα δεν ήταν δύσκολο καθώς είμαι ενεργό μέλος της ομάδας και δέχτηκα με μεγάλη χαρά».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα: «Όταν υπάρχει μια αλλαγή προπονητή το κλίμα είναι φορτισμένο ψυχολογικά. Στο ποδόσφαιρο αυτό γίνεται, το έχουμε ε ξανασυναντήσει. Είναι επαγγελματίες και θα πρέπει να σταθούν στα πόδια τους. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Η ψυχολογία φτιάχνει κερδίζοντας το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια να αλλάξουν πράγματα στην ομάδα: «Μέσα σε μια εβδομάδα είναι δύσκολο να αλλάξουν πολλά αλλά το καλό για μένα είναι ότι γνωρίζω την ομάδα και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο για κάποιον άλλο. Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν και όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή οι παίκτες αντιδρούν και δείχνουν ένα καλύτερο πρόσωπο».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη: «Υπάρχει μια αλλαγή προπονητή. Ο Άρης είναι πάντα Άρης και θα προσπαθήσει λόγω  της βαθμολογικής θέσης να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε αρκετή ποιότητα και βάζοντας και στοιχεία όπως η δύναμη και η θέληση θα μας δώσουν τη νίκη. Ο Άρης έχει κάποιες καλές μονάδες. Στην έδρα μας παίζουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε κυρίαρχοι του αγώνα. Δεν θα έχουμε παθητικό ρόλο».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΔΩ