Οι Θρακιώτες που έζησαν στο Γκελζερκίρχεν την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ενώπιον αρκετών Θρακιωτών ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στο Γκελζερκίρχεν, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στον αγώνα με την Σάλκε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κάνοντας αποφασιστικό βήμα για να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όποιοι παρακολούθησαν την τηλεοπτική μετάδοση, θα διαπίστωσαν ότι στο πλάνο προς την εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Στοχ, δέσποζε ένα πανό από την Κομοτηνή. Παράλληλα, στο κέντρο του γηπέδου υπήρχε και ένα που έγραψε “Alex”, αν και το πιο πιθανό είναι να αφορά κάτι το Γερμανικό παρά την πόλη ή την ομάδα του Έβρου, αφού βρίσκονταν σε χώρο που βρίσκονταν αποκλειστικά φίλαθλοι της Σάλκε.

Πέραν όμως των οργανωμένων οπαδών που βρέθηκαν από την Θράκη στο γήπεδο του Γκελζερκίρχεν, αλλά και όσων θρακιωτών μεταναστών στην Γερμανία έσπευσαν στο γήπεδο (που δεν είναι και λίγοι), υπήρχαν και ορισμένοι επώνυμοι Θρακιώτες που πάρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα. Για παράδειγμα, όπως μαθαίνουμε από τις ανταποκρίσεις των απεσταλμένων των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, την αναμέτρηση παρακολούθησε από την σουίτα του ιδιοκτήτη της ομάδας Ιβάν Σαββίδη (που είναι και ιδιοκτήτης της ΣΕΚΑΠ, για να μην ξεχνιόμαστε) ο θρακιώτης στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης.

Ο στρατηγός Φράγκος, που αποστρατεύθηκε πριν δύο χρόνια ως αρχηγός ΓΕΣ και διετέλεσε υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας στην κυβέρνηση Παπαδήμου, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κομοτηνή, με την οποία διατηρεί πολλούς δεσμούς αν και  εξαιτίας της στρατιωτικής φύσης του επαγγέλματός του και τις συχνές μετακινήσεις, δεν αποτελεί πλέον εδώ και χρόνια μόνιμο τόπο κατοικίας του. Ο στρατηγός Φράγκος είναι “άρρωστος παοκτζής” και δεν το έχει κρύψει ποτέ, έχοντας παραχωρήσει πολλές συνεντεύξεις για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και είχε την ευκαιρία να δει τον αγώνα από την σουίτα, δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο συνδέεται με φιλική σχέση.

Πέραν όμως του Φράγκου, στο γήπεδο βρέθηκε και ο πορτογάλος πρώην άσος του ΠΑΟΚ Αντελίνιο Βιεϊρίνια,  ο οποίος συνοδευόταν μάλιστα από την αλεξανδρουπολίτισσα σύζυγό του Βάσω Βεργίδου, πάντα σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι απεσταλμένοι των μέσων ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης. Και φυσικά, ο Ζήσης Βρύζας που επίσης έχει θρακιώτισσα σύζυγο, ο οποίος μάλιστα ξανασυνάντησε τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Ότο Ρεχάγκελ στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση της Σάλκε σε αυτήν του ΠΑΟΚ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΟΧ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΓΚΕΛΖΕΡΚΙΡΧΕΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ