Ο Γκιρτζίκης από τον Αρη στα Χανιά του Τσακμάκη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Στην ομάδα των Χανίων θα συνεχίσει την καριέρα του ο κομοτηναίος κεντρικός Κώστας Γκιρτζίκης, που συμφώνησε να μετακομίσει από την Θεσσαλονίκη και τον Άρη στην Κρήτη.

Εκεί θα βρει ως προπονητή τον σουφλιώτη πρώην τεχνικό της Ορεστιάδας Παναγιώτη Τσακμάκη. Με θρακιώτικες παρουσίες λοιπόν, η ομάδα της Κρήτης θα επιδιώξει την υπέρβαση στην Α2 Κατηγορία και βάζει από τώρα στόχους για ψηλά.

Η διοίκηση Μιχελάκη άλλαξε εκ βάθρων την οργάνωση και φιλοσοφία της ομάδας βόλεϊ κάνοντας ριζικές αλλαγές στο ρόστερ. Η νέα ομάδα θα μπει στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών επενδύοντας σε 7 αθλητές της εφηβικής ομάδας αλλά και σε τρεις έμπειρους.

Ομως, τη διαφορά αναμένεται να κάνουν ο Γκιρτζίκης αλλά και οι Δημήτρης Φίνος και Δημήτρης Ωρολογάς που με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν τα παιδιά της νέας γενιάς. Αλλά και η παρουσία του Τσιακμάκη στον πάγκο.

Για πρώτη φορά ο σύλλογος εναποθέτει στόχους και προσδοκίες σε έναν αμιγώς επαγγελματία προπονητή, τον Παναγιώτη Τσιακμάκη που μετά την Ορεστιάδα κάνει νέο ξεκίνημα στη φιλόδοξη ομάδα της Κρήτης που θέλει να αποκτήσει μεγαλύτερο και πιστό κοινό σε μία πόλη που παραδοσιακά ασχολείται με το ποδόσφαιρο και το πόλο.

Ο ΣΦΠ Χανίων θα αγωνιστεί στον Α΄όμιλο και πρώτος στόχος είναι η καλή πορεία και η άνετη παραμονή. Αλλά με τέτοια ονόματα, ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να διεκδικήσει.