Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Ελληνίδης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Κέρκυρα η απόκτηση του πρώην αρχηγού της Κ20 της Skoda Ξάνθη Βάγιου Ελληνίδη. Αίσθηση μάλιστρα προκαλεί ότι στην επίσημη ανακοίνωση γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην καταγωγή του από το Παλιούρι Έβρου, αλλά και στην πορεία του με τις μεικτές της ΕΠΣ Εβρου αλλά και την σχέση του με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο 19χρονος μέσος δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα στους Φαίακες και ικανοποίησε και με το παραπάνω τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ο Ελληνίδης υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Βάιο Ελληνίδη. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι διετής. Ο Ελληνίδης γεννήθηκε στις 16/2/1994 και τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν εκ των κορυφαίων –και αρχηγός- της ομάδας Νέων της Skoda Ξάνθης (τρίτη στο περσινό Πρωτάθλημα της Super League). Με καταγωγή από το Παλιούρι Έβρου, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ, παράλληλα, ήταν σταθερά βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Έβρου (συμπαίκτης, μεταξύ άλλων, με τον Σιώπη, του Ολυμπιακού). Εκεί τον εντόπισε προ διετίας ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Skoda, Βασίλης Δανιήλ και τον πήγε στα Πηγάδια.

Με το τέλος της περσινής σεζόν, ήταν μεταξύ των προτεινόμενων ονομάτων για άνοδο από τους Νέους της Ξάνθης, στους ‘’μεγάλους’’. Μετά, ωστόσο, από ένα οικονομικής φύσεων ζήτημα, που προέκυψε, σε σχέση με την ομάδα του, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, επέλεξε να μείνει ελεύθερος. Εντέλει, αν και για κάποιο διάστημα ‘’έπαιξε’’ το ενδεχόμενο δοκιμής του στη Γερμανία, παρέμεινε στην Ελλάδα κι εντάχθηκε στην προετοιμασία της Κέρκυρας. Με τις εξαιρετικές του εντυπώσεις να πείθουν τον Μιχάλη Γρηγορίου για την υπογραφή συμβολαίου. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here