Προβλέψτε τι θα γίνει στο Ελ Θράκικο και κερδίστε 4 εισιτήρια διαρκείας για Skoda Ξάνθη και Πανθρακικό!!!

Η νέα ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδος αρχίζει και το ThrakiSportS προσφέρει στους αναγνώστες του εισιτήρια διαρκείας και των δύο ομάδων της Θράκης. Μετά τον διαγωνισμό για τα vip λοιπόν, δίνουμε άλλα τέσσερα διαρκείας, δύο για την Ξάνθη και άλλα δύο για τον Πανθρακικό. Για να κερδίσετε, οφείλετε απλά να κάνετε τρία πολύ απλά βήματα.

Πρώτον, απαραίτητα πρέπει να κάνετε LIKE στην σελίδα του ThrakiSportS στο FACEBOOK. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να πάτε επάνω δεξιά στην σελίδα του ThrakiSportS, να πατήσετε like εφόσον ήδη έχετε ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας. Έτσι μπαίνετε στην μεγάλη οικογένεια του ThrakiSportS και έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα αθλητικά τεκταινόμενα στην Θράκη αλλά και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και κληρώσεις.

Δεύτερον, εφόσον φυσικά έχετε σπεύσει να κάνετε like, οφείλετε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr με την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ”. Εκεί θα μας αναφέρετε όνομα, επίθετο, αριθμό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας (κατά προτίμηση κινητό) καθώς και απαραίτητα την ομάδα για την οποία θέλετε να κερδίσετε εισιτήριο διαρκείας, δηλαδή SKODA ΞΑΝΘΗ ή ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

Tρίτον, στο ίδιο e-mail θέλουμε να μας κάνετε και την πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα στο μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής, το “Ελ Θράκικο” ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Πανθρακικό. Προσοχή όμως!!! Για ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ αυτούς που έλαβαν μέρος στον πρώτο διαγωνισμό που έτρεξε όλον τον Ιούλιο για τα τρία vip εισιτήρια διαρκείας της Ξάνθης, του Πανθρακικού και του Εθνικού, ενώ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΣΤΟ E-MAIL ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, όσοι είχαν συμμετάσχει και στον προηγούμενο διαγωνισμό ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Οι προβλέψεις πρέπει να γίνονται στο ίδιο e-mail με την εξής σειρά: πρώτα αυτήν που εκτιμά ο κάθε συμμετέχων ως πιθανότερη, ακολούθως την δεύτερη πιο πιθανή και τέλος την λιγότερο πιθανή. Επίσης, οι παλαιοί συμμετέχοντες να δηλώνουν στο e-mail την φράση “Γίνονται τρεις προβλέψεις λόγω συμμετοχής στον προηγούμενο διαγωνισμό”.

Εάν κάποιος θέλει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό διεκδικώντας εισιτήριο διαρκείας για τις δύο ομάδες, τότε πρέπει να στείλει ισάριθμα ξεχωριστά e-mails. Θερμή παράκληση όμως να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό φίλαθλοι που πραγματικά θέλουν να κερδίσουν τα εισιτήρια διαρκείας, να τα χρησιμοποιήσουν όλη την σεζόν και να συμπαρασταθούν από κοντά από την εξέδρα  στις ομάδες της περιοχής μας. 

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Πανθρακικό θα αναζητήσουμε όλους όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στο νέο αυτό διαγωνισμό, έχουν κάνει like στη σελίδα του ThrakiSportS στο facebook και έχουν προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Δύο από όσους διεκδικούν εισιτήριο διαρκείας της Ξάνθης και έχουν πετύχει διάνα και άλλοι δύο από όσους διεκδικούν εισιτήριο διαρκείας του Πανθρακικού και έχουν βρει το σκορ, θα κερδίσουν τα τέσσερα νέα εισιτήρια που δίνουμε. Αν έχουν βρει το σκορ περισσότερα από δύο άτομα για κάθε ομάδα με την πρώτη τους πρόβλεψη, προηγούνται για να κερδίσουν το εισιτήριο αυτοί που το έχουν συμμετάσχει και την προηγούμενη φορά. Αν δεν συμπληρώνεται ο αριθμός των δύο νικητών για κάθε ομάδα με βάση τις πρώτες προβλέψεις, τότε αναζητούμε τους νικητές με βάση τις δεύτερες και τρίτες προβλέψεις, στις περιπτώσεις των ατόμων που φυσικά δικαιούνται να στείλουν τρεις προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα του “Ελ Θράκικο” της δεύτερης αγωνιστικής.

Το ThrakiSportS δηλώνει ότι θα συνεχίσει και με άλλους διαγωνισμούς κατά την διάρκεια της σεζόν, όπου σε πολλές περιπτώσεις θα έχουν πλεονεκτήματα όσοι συμμετέχουν στους προηγούμενους. Επομένως κανένας δεν θα πρέπει να απογοητεύεται, ακόμα και αν δεν κέρδισε στον διαγωνισμό του Ιουλίου, θα έχει την ευκαιρία του σε αυτόν που μόλις ξεκίνησε να τρέχει για τον μήνα Αύγουστο, ενώ θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες με άλλα δώρα στο προσεχές μέλλον (ήδη τρέχει άλλωστε και ο διαγωνισμός για τη Nova).

Αλλά επαναλαμβάνουμε ότι και κανένας δεν θα πρέπει να αποτρέπεται να αγοράσει διαρκείας της αγαπημένης του ομάδας, εφόσον φυσικά διαθέτει την ανάλογη οικονομική δυνατότητα.Το ThrakiSportS καλεί τους φιλάθλους που έτσι και αλλιώς σκόπευαν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας της αγαπημένης τους ομάδας στην Θράκη να το πράξουν παράλληλα με την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό του ThrakiSportS και να μην περιμένουν τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Το ThrakiSportS δεσμεύεται ότι σε περίπτωση που νικητής αναδειχθεί κάποιος που αποδεδειγμένα έχει ήδη αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της ομάδας για την οποία το κέρδισε, τότε, εφόσον δεν επιθυμεί να κερδίσει ένα δεύτερο διαρκείας για να το μεταβιβάσει σε κάποιον φίλο ή φίλη του, θα του καταβληθεί σε μετρητά το ποσό που δαπάνησε για να το αποκτήσει. 

Κατά συνέπεια, το ThrakiSportS καλεί όλους τους φιλάθλους της Θράκης, παράλληλα με την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας και να ενισχύσουν έτσι τις ομάδες της περιοχής μας, που τους έχουν τόσο πολύ ανάγκη. Άλλωστε φέτος και οι τρεις μεγάλες ομάδες της Θράκης κυκλοφόρησαν διαρκείας σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, αναλογιζόμενες την γενικότερη οικονομική κρίση που διανύουμε.

-) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σπεύσατε λοιπόν να κάνετε like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και να στείλετε e-mail στο thrakisports@yahoo.gr με τα στοιχεία και την πρόβλεψή σας για το “Ελ Θράκικο” και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τέσσερις νέους νικητές. Και μην ξεχνάτε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί, με πολλά δώρα και εκπλήξεις…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here