Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Avant Garde της Κεπεσίδου, τέταρτοι οι Beach Boys

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά η Avant Garde στην οποία αγωνίστηκε η Αλεξανδρουπολίτισσα γκολκίπερ της Νέας Ιωνίας Mάγδα Κεπεσίδου κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball στις Γυναίκες, ενώ στους Άνδρες οι Beach Boys κατέλαβαν την τέταρτη θέση χάνοντας στον μικρό τελικό από την πρωτοπόρο στη βαθμολογία Acropolis BHT.

Συγκεκριμένα, η Avant Garde κέρδισε χωρίς να συναντήσει μεγάλη αντίσταση με 2-0 τη Submarine (20-15, 19-12), ενώ στο μικρό τελικό η Vamos Πυλαία/Πανόραμα επικράτησε του Φιλώτα κατακτώντας την τρίτη θέση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αvant Garde μετά το τέλος του φάιναλ φορ, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Α.Σ.Θ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ στο Χωριό της Ειρήνης στην Καρδία Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου και συγκεκριμένα: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ.Θ.ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ αποφάσισε: να αλλάξει το όνομα της ομάδας από AVANT GARDE σε ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ-AVANT GARDE, να συμμετάσχει η ομάδα στο επόμενο EBT FINALS, να προχωρήσει σε ανανέωση της ομάδας Beach Handball, να ευχαριστήσει για την πολύχρονη παρουσία τους στην ομάδα (από την ίδρυση της το 2005 έως και σήμερα) τις αθλήτριες Βάσω Σκάρα, Σοφία Δημητρίου και Ελένη Ποιμενίδου και τις εύχεται καλή συνέχεια στην επόμενη ομάδα τους στην άμμο.

Στους άνδρες οι Summer 04 διατήρησαν τα σκήπτρα τους νικώντας στον τελικό τη Waterproof, ενώ οι Acropolis επικράτησαν των Beach Boys.

Συγκεκριμένα, η κατάταξη σε Άνδρες και Γυναίκες έχει ως εξής:

Η κατάταξη στους άνδρες:
1. SUMMER 04
2. WATERPROOF
3. ACROPOLIS BHT
4. BEACH BOYS

Η κατάταξη στις γυναίκες:
1. AVANT GARDE
2. SUBMARINE
3. VAMOS ΠΥΛΑΙΑ/ΠΑΝΟΡΑΜΑ
4. ΦΙΛΩΤΑΣ