Φιλικό στην Πάτρα προς τιμήν του Ντίνα!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Φιλική αναμέτρηση στα πλαίσια της μεταγραφής του Κομοτηναίου Θανάση Ντίνα από τον Παναχαϊκή στον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων στις 8 Σεπτεμβρίου (19:00) στο Παμπελλονησιακό Στάδιο, όπως ανακοίνωσε η πατρινή ΠΑΕ.

Ο Θρακιώτης άσος του , που αγωνίστηκε στην ιστορική ομάδα της Πάτρας από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι τον Γενάρη του 2013 έχοντας 79 συμμετοχές και εννιά γκολ, θα τιμηθεί στο ημίχρονο του φιλικού, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ και της Παναχαϊκής Πάρις Γεωργακόπουλος.

Με αυτό τον τρόπο η Παναχαϊκή δείχνει ότι αναγνωρίσει έμπρακτα τη μεγάλη προσφορά του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού στην ομάδα, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις, φόρεσε μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έκανε το άλμα για τους πράσινους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρει:
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι την 8 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο θα διεξαχθεί μεγάλο φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ΠΑΕ Παναχαϊκή και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμηθούν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκή και του Παναθηναϊκου Πάρις Γεωργακόπουλος και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Παναχαϊκής και νυν του Παναθηναϊκού Θανάσης Ντίνας. Τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα θα κυκλοφορήσουν άμεσα και θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ.