Η Ορεστιάδα απέκτησε δικό της… λεωφορείο

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

Το δικό της μεταφορικό μέσο απέκτησε η Ορεστιάδα για τις μετακινήσεις των ομάδων του συλλόγου και ειδικά της ανδρικής ομάδας. Είναι ένα 15θέσιο λεωφορείο που θα μειώσει το κόστος των μετακινήσεων και θα κάνει πιο εύκολο τον προγραμματισμό της ομάδας. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η διοίκησης του ΑΟΟ ευχαρίστησε τον χορηγό και τονίζει πως θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ.

Αναλυτικά: «O Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ευχαριστεί με όλη του την καρδιά την εταιρεία χωματουργικών εργασιών Δημητριάδης για την χορηγία ενός 15αθέσιου λεωφορείου μάρκας Ford στον Α.Ο.Ο για τις μετακινήσεις των τμημάτων του καθώς επίσης και την εταιρεία Paint Bull για την διαμεσολάβηση και επίβλεψη του θέματος. Πλέον ο Α.Ο.Ορεστιάδας θα έχει το δικό του μεταφορικό μέσον για να διδάσκει βόλλευ σε όλη την Ελλάδα. Όλο αυτό το ενδιαφέρον όλου του κόσμου της Ελλάδα που εισπράττουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα μας κάνει χαρούμενους και μας υποχρεώνει να κυνηγήσουμε μέχρι τέλους την υπόθεση ανόδου στη Volleyleague».

Η φωτογραφία είναι από ένα παρεμφερές μοντέλο του μίνι λεωφορείου που απέκτησε η Ορεστιάδα και όχι το συγκεκριμένο, το οποίο φανταζόμαστε ότι θα φροντίσουν οι άνθρωποι του ΑΟΟ να είναι βαμμένο στα πράσινα χρώματα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here