Γάμος και… βάφτιση μαζί για τον Βασίλη Τοροσίδη!!!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θα περάσει το κατώφλι των (και με θρησκευτικό γάμο) παντρεμένων ο Βασίλης Τοροσίδης, που θα ντυθεί γαμπρός επί ελληνικού εδάφους και θα βαφτίσει την κορούλα του!

Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας και της Ρόμα νυμφεύεται την αγαπημένη του Σοφία το ερχόμενο Σάββατο, στις 22 Ιουνίου, όχι όμως στην Ξάνθη αλλά στην Αθήνα, παρουσία στενών συγγενών και των μερικών καλών τους φίλων και υπό άκρα μυστικότητα.

Μαζί με τον θρησκευτικό γάμο, το ζευγάρι θα κάνει και την βάφτιση της κόρης του, το όνομα της οποίας είναι επίσης μυστικό!

Οπως αποκάλυψε η Real News οι δύο τελετές θα γίνουν σε κτήμα των βορείων προαστίων της Αθήνας (εμείς ακούσαμε κάτι για Άγιο Στέφανο…), το οποίο διαθέτει ένα γραφικό εκκλησάκι, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στην οποία το ζευγάρι θα διασκεδάσει με συγγενείς και φίλους που θα έρθουν από την Ξάνθη και το Λουτράκι, τις ιδιαίτερες πατρίδες του ποδοσφαιριστή και της καλής του, αντίστοιχα.

Όπως μάλιστα πληροφορείται το ThrakiSportS, το ζευγάρι έχει φροντίσει και για την μεταφορά και την διαμονή των καλεσμένων του στην Αθήνα!

Κουμπάρος του Βασίλη και της Σοφίας θα είναι ο παιδικός φίλος του ποδοσφαιριστή, ο Μπάμπης Τινικίδης, ο οποίος θα τους περάσει τα στέφανα ενώ νονός της μικρής θα είναι επίσης ένας καλός του φίλος από την Ξάνθη, ο Παναγιώτης Σταυρακάρας. 

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο, λίγο πριν την γέννηση της κορούλας του στις 5 Νοεμβρίου, έχει ήδη κανονίσει και το ταξίδι του μέλιτος, το οποίο θα έχει «γεύση» Ελλάδας και θα γίνει άμεσα, γιατί αμέσως μετά από τις αρχές Ιουλίου θα αρχίσουν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Βασίλη στη Ρώμη, όπου ήδη άλλωστε έχει εγκατασταθεί όλη η οικογένεια!