To πρόγραμμα εκδηλώσεων στίβου του Εθνικού για τον Ιούνιο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

Το τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των αγώνων, όπου θα συμμετάσχει τον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1/6 θα συμμετάσχει σε αγώνες για παιδιά από Α΄Δημοτικού μέχρι Α’ Γυμνασίου στην Ορεστιάδα κόντρα στην τοπική ομάδα και το Διδυμότειχο, με τιμή συμμετοχής 10 ευρώ κατ’ άτομο.

Τη Δευτέρα 17/6 θα λάβει μέρος στους αγώνες μίνι (2002-03-04) και παμπαίδων-παγκορασίδων Β’ (2000-01) στην Καβάλα με τιμή συμμετοχής 10 ευρώ ανά άτομο.

Δύο μέρες μετά, σε αγώνες γιορτή στην Αλεξανδρούπολη, τα παιδιά θα πάρουν μέρος σε ομαδικά αγωνίσματα με τη μορφή παιχνιδιών, ενώ στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο λούνα παρκ της πόλης.

Την Κυριακή 30/6 ο Εθνικός θα αγωνιστεί στην Αλεξανδρούπολη ταξιδεύοντας αυθημερόν, με τιμή συμμετοχής αθλητών ή συνοδών ή μεμονωμένων 20 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα για παιδιά άνω των 12 ετών.

Όσον αφορά τις προπονήσεις όλα τα τμήματα θα συνεχίσουν τις ίδιες ώρες μέχρι τέλος Ιουνίου, ενώ σε περίπτωση αφόρητης ζέστης οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό προπονητήριο. Το τμήμα προμίνι θα μετακινηθεί κατά μια ώρα και οι προπονήσεις θα γίνονται Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη 5-6 και 6-7.