Ενα ημίχρονο έπαιξε ο Ράνος στο φιλικό των Εθνικών

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Ως βασικός ξεκίνησε, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ο παίκτης της Skoda Ξάνθης Αντώνης Ράνος, στο φιλικό της Εθνικής Νέων με την Εθνική Ανδρών που διεξήχθη το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Θωμά.

Αυτός ήταν και ο μόνος θρακιώτης που συμμετείχε στον αγώνα, αφού ο Τοροσίδης είναι ελαφρά τραυματίας, ο Λοντίγκιν δεν χρησιμοποιήθηκε και άλλωστε λίγο μετά αποκλείστηκε και από την αποστολή ενώ ο Γούτας μετέχει με την Εθνική Ελπίσων στον elite round του Ευρωπαϊκού και θανενσωματωθεί μετά στην Νέων.

Στον αγώνα επικράτησε με σκορ 2-0  η Εθνική Ανδρών επί της Εθνικής Κ-20. Τα γκολ της «μεγάλης» Εθνικής πέτυχαν οι Σαμαράς (17΄) και Μήτρογλου (67΄). Το κάθε ημίχρονο είχε διάρκεια 35΄, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων (Κ-19) Παναγιωτούδης, Ανδρεόπουλος και ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού και νυν της Μπάρι Δημήτρης Βοσνακίδης μπήκαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για λογαριασμό της Εθνικής Ανδρών.
 
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Καρνέζης (36΄ Σηφάκης), Κονέ (63΄ Παναγιωτούδης), Χολέμπας (36΄ Τζαβέλλας), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Καραγκούνης (36΄ Τζιόλης), Μανιάτης (58΄ Βοσνακίδης), Χριστοδουλόπουλος, Νίνης (58΄ Ανδρεόπουλος), Σαμαράς (36΄ Ταχτσίδης), Γκέκας (36΄ Μήτρογλου)
 
ΕΘΝΙΚΗ Κ-20: Καπίνο (23΄ Διούδης, 48΄ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (36΄ Γούτας), Κούρος, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Φουρλάνος, Φούντας, Γιαννιώτας (36΄ Λυκογιάννης), Ράνος (36΄ Μπουχαλάκης), Κολοβός, Διαμαντάκος