Ανυπομονεί να αγωνιστεί στην Ορεστιάδα ο Τζούριτς

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Όλα έτοιμα είναι στην Ορεστιάδα για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους με έπαθλο μια θέση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Τζούριτς που ανδρώθηκε αθλητικά στην πόλη του βορείου Έβρου, περιμένει με αγωνία και ανυπομονησία τον αγώνα. Δηλώνει χαρούμενος για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο κοινό της Ορεστιάδας και σημειώνει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν νιώσει όλη η ομάδα τη ζεστασιά της πόλης.0

«Έχω παίξει κι εγώ και πολλά από τα παιδιά αυτό το σύστημα με το ‘χρυσό σετ’ κι όλα κρίνονται στον επαναληπτικό. Έχω ζήσει πολλά χρόνια εδώ κι είναι τιμή μου να αγωνίζομαι εδώ. Τελευταία φορά που έπαιξε στο κλειστό της Ορεστιάδας κατέκτησα το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό βιώνοντας υπέροχα συναισθήματα Το Βέλγιο είναι μια καλή ομάδα, όχι ότι δεν είμαστε καλοί κι εμείς, αλλά σίγουρα θέλει μεγάλη προσπάθεια και θα γίνει μεγάλη μάχη. Το ξαναλέω όμως ότι όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι».

Σ’ αυτό το σημείο παρενέβη στην συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε στο κλειστό της Ορεστιάδας ο Κώστας Προύσαλης και σημείωσε: «Ο Δημήτρης έχει μεγαλώσει εδώ και είναι κάτι ιδιαίτερο για αυτόν, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι για όλους τους παίκτες της Εθνικής είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρισκόμαστε στην Ορεστιάδα στην μητρόπολη του βόλεϊ».

Ο Προύσαλης εκτίμησε και εκείνος από την πλευρά του ότι η αποστολή τους δεν είναι εύκολη, αλλά «θεωρώ ότι θα κάνουμε το παν για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αναμφισβήτητα αυτό του Βελγίου, γιατί αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε κάτι στο Βέλγιο. Είτε αυτό λέγεται ‘χρυσό σετ’, είτε το παιχνίδι. Στο πρώτο ματς θα δούμε τις αδυναμίες και τα δυνατά μας σημεία και στη ρεβάνς θα κριθούν όλα». Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο της Ορεστιάδας να σταθεί στο πλευρό τους.