Παίρνει την άδεια ο Πανθρακικός…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Κλίμα υπέρ του Πανθρακικού για την χορήγηση της πολυπόθητης άδειας, φαίνεται πως δημιουργείται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα, σύμφωνα με συγκλίνουσες εκτιμήσεις ποδοσφαιρικών παραγόντων και νομικών κύκλων.

Στην ΠΑΕ της Κομοτηνής, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι παρότι δεν έλαβαν άδεια σε πρώτο βαθμό, αυτό θα συμβεί στον δεύτερο, όπως και πέρυσι. Κάποιοι λένε ότι ενδεχομένως για την εκπρόθεσμη κατάθεση κάποιων εγγράφων, θα υπάρξει ένα πρόστιμο, αλλά όχι τελικά και η μη χορήγηση άδειας.

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι εκτιμήσεις και πάμε σε μια ελαστική (και όχι αυστηρή) αντιμετώπιση του ζητήματος από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, τότε οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε και δικαίωση του ΠΑΣ Γιάννενα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βγει Ευρώπη η Ξάνθη και θα αποδειχθεί άνευ ουσίας το μπαράζ με τον Παναθηναϊκό.

Μην προδικάζουμε όμως. Μιλάμε ακόμα για κλίμα και όχι για αποφάσεις και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα συμβεί πίσω από τις κλειστές πόρτες της Επιτροπής, όπου σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η διάσκεψη για να συζητηθούν οι φάκελοι των Εφέσεων…