Ο Ουζουνίδης δήλωσε ότι θέλει να κάνει τον Πλατανιά… Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Αίσθηση προκαλούν οι πρώτες δηλώσεις του νέοου προπονητή του Πλατανιά Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Αλεξανδρουπολίτης μίλησε στη “Νέα Τηλεόραση Κρήτης” για την απόφαση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Χανίων.

Δήλωσε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο και επιδίωξη του να ανέβει επίπεδο η ομάδα, ενώ παράλληλα αίσθηση προκάλεσε η ατάκα του ότι θέλει να κάνει τον Πλατανιά σαν την Ξάνθη, ως προς την έννοια του ανεβασμένου επιπέδου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για εμένα. Ο Πλατανιάς είναι ένα οργανωμένο σωματείο και ανερχόμενο στην κατηγορία της Super League. Θα επιδιώξουμε να ανεβάσουμε επίπεδο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα τη δεδομένη στιγμή, αλλά σε λίγες ημέρες θα είμαι σε θέση να μιλήσω. Το θετικό θα ήταν να κρατήσουμε τον περυσινό “κορμό” της ομάδας, ωστόσο, πέρυσι όλα έγιναν βιαστικά, υπήρχαν μονοετή συμβόλαια και κτλ…  Όλα είναι υπό εξέταση (εννοεί και για παίκτες της περυσινής ομάδας και για μεταγραφικούς στόχους).

Θεωρώ δεδομένο ότι εφόσον δουλέψουμε σωστά, θα υπάρχει η δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουμε, όπως κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Ξάνθη”.