Έρχεται… πελαργός. Έγκυος η σύντροφος του Γιούρι Λοντίγκιν!!!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Για έναν λόγο παραπάνω είναι ευτυχισμένος αυτήν την περίοδο ο Γιούρι Λοντίγκιν, που πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα 23α του γενέθλια. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον ερχομό του… πελαργού.

Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, η σύντροφος του τερματοφύλακα της Ξάνθης Μαριάννα είναι έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο, αφού διανύει τον πέμπτο μήνα της κύησής της.

Το φθινόπωρο αναμένεται λοιπόν να υπάρχει και Λοντίγκιν Junior! Το γεγονός, όπως είναι φυσιολογικό, έχει ανατρέψει πολλές από τις προτεραιότητες του Γιούρι, ωστόσο δεν στάθηκε ικανό να τον αποτρέψει από την μεγάλη μεταγραφή στην Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαριάννα ήταν εκείνη που είχε μεταφέρει στον Γιούρι Λοντίγκιν και την χαρμόσυνη είδηση της κλήσης του στην Εθνική Ομάδα, πριν το επίσημο παιχνίδι με την Βοσνία.

Έκανε δουλειές στο σπίτι και άκουγε ραδιόφωνο, μέχρι που άκουσε τον ίδιο τον Σάντος να ανακοινώνει το όνομα του αρραβωνιαστικού της και έτρεξε να του το πει. Και αυτό, λίγες μέρες αφότου του είχε μεταφέρει την είδηση της εγκυμοσύνης της και ότι σε λίγους μήνες μετά θα γίνουν γονείς…