Διπλή προπόνηση και βίντεο για την Εθνική στην Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα Γιάννης Βαβαλικούδης

– Με διπλή προπόνηση και βιντεοθεραπεία συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών στην Ορεστιάδα.

Η οποία και έχει μπει στην τελική ευθεία εν όψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με το Βέλγιο, το Σάββατο (20:00, ΕΤ1) στον βόρειο Έβρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε βάρη το πρωί και γήπεδο το απόγευμα, ενώ στο ενδιάμεσο οι διεθνείς είδαν σε βίντεο τον προσεχή αντίπαλο. Ο Γιώργος Τζιουμάκας, που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από αμυγδαλίτιδα, έβγαλε το πρωινό πρόγραμμα, ωστόσο υπάρχει μια μικρή ανησυχία.

Αύριο Παρασκευή οι διεθνείς θα επισκεφθούν δημοτικά σχολεία της Ορεστιάδας, ενώ στη 1μ.μ. το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Μουζά, του μέλους του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου, του ομοσπονδιακού προπονητή Αλέκου Λεώνη και του αρχηγού Κώστα Προύσαλη.

Η αποστολή του Βελγίου βρίσκεται από στην Κωνσταντινούπολη και προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της τούρκικης ομοσπονδίας και αναμένεται στην Ορεστιάδα το βράδυ της Παρασκευής.