Συνεχίζουν κανονικά στη Νίκη Βόλου οι δύο ”Ξανθιώτες”

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στη διάθεση του προπονητή της Νίκης Βόλου, Απόστολου Χαραλαμπίδη, τέθηκαν κανονικά οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, ο Δημήτρης Κοντοδήμος και ο Παντελής Ριζογιάννης, οι οποίοι κλήθηκαν σε απολογία ενώπιον του προέδρου της θεσσαλικής ομάδας, Ανδρέα Πάτση, για την αδικαιολόγητη απουσία τους από την προπόνηση της Τετάρτης (22/5).

Το πειθαρχικό παράπτωμα των δύο ‘’Ξανθιωτών’’ θεωρείται λήξαν και πλέον οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού της Νίκης για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ομάδας.

Βέβαια, στην αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη, όπου η θεσσαλική ομάδα θέλει τη νίκη προκειμένου να μη χάσει στο φινάλε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου, περιλαμβάνεται μόνο ο Κοντοδήμος, αφού ο Ριζογιάννης είναι τιμωρημένος.

“Στη διάθεση του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη, τίθενται οι Κοντοδήμος και Ριζογιάννης, καθώς μετά τη σημερινή τους απολογία στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Πάτση, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και αποφασίστηκε οι παίκτες να συνεχίσουν να προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, χωρίς να υποστούν συνέπειες”, αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε το Σάββατο (25/05) από τη Νίκη Βόλου.