Μπάμπης Χατζημεστής: «Δεν έχω λεφτά να βγάλω το Puma από τον τίτλο του Ορφέα»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μια μικρή…. βόμβα περιελάμβανε η συνέντευξη του μεγαλοπαράγοντα του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπη Χατζημεστή στο συνάδελφο site Rodopi Sports πριν από λίγες ημέρες.

Σε αυτήν, ο κ. Χατζημεστής σχολίασε την ποδοσφαιρική κατάσταση, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει βοήθεια από τον κόσμο. Μάλιστα, σχολίασε ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα για να γίνει η απαραίτητη τροποποίηση του καταστατικού και να φύγει η εταιρεία «Puma» από τον τίτλο του Ορφέα Ξάνθης, καθώς δεν αποτελεί πλέον χορηγό της ομάδας!!!

Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημεστής: «Δυστυχώς δεν υπάρχει βοήθεια. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι τρέχουμε για όλα. Να φανταστείτε πως και για την ομάδα της Skoda Ξάνθης, στην οποία κάνω δημόσιες σχέσεις μιας και είμαι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ακόμη κι εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα. Είχαμε την Puma ως χορηγό, έφυγε η εταιρεία από την Ελλάδα και τώρα δεν έχουμε χορηγό. Ακόμη να φανταστείτε θέλουμε να αλλάξουμε το καταστατικό για να φύγει το Puma ως τίτλος από την ομάδα, αλλά επειδή απαιτείται ένα άλφα χρηματικό ποσό δεν μπορούμε να το κάνουμε».

Παρόλα αυτά, τόνισε τότε ότι ο στόχος της ομάδας παραμένει η… άνοδος. «Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θέλουμε να βγούμε στην κατηγορία, δεν το κρύβουμε. Ήδη έχουμε βρει δυο νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα στο οικονομικό κομμάτι κι εφόσον καταφέρουμε να βγούμε στη Γ΄ Εθνική». 

Σε σχέση με την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο μέσα από την διαδικασία των μπαράζ σχολίασε: «Πιστεύω πως αν είμαστε σε καλή μέρα δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Βασιζόμαστε στην εμπειρία μας και θεωρώ πως αν δεν κάνουμε κάτι καλό στα μπαράζ θα φταίει ο κακός μας εαυτός και όχι οι αντίπαλοι. Εννοείται πως δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο, απλά ξέρω την ομάδα μου».

Σε άλλο σημείο τη συνέντευξης ο Μπάμπης Χατζημεστής τόνισε: «Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα από τις υπόλοιπες ομάδες, διότι πρώτον τερματίσαμε πρώτοι με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, έχοντας πετύχει πολλά γκολ και έχοντας την καλύτερη άμυνα. Δεύτερον βασιζόμαστε στη μεγάλη εμπειρία που έχουμε όσον αφορά παιχνίδια όπως αυτά των μπαράζ από τις χρονιές που συμμετείχαμε στις μεγάλες κατηγορίες».

Βέβαια, οι δηλώσεις αυτές έγιναν λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας των μπαράζ, που μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχουν φέρει τον Ορφέα εκτός στόχου, τελευταίο στην βαθμολογία και με χαμένες τις όποιες ελπίδες διατηρούσε για άνοδο, αφού και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο τοπικό της ΕΠΣ Ξάνθης…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗ ΣΤΟ RODOPISPORTS ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΚΟΥΤΑΡΙΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ