Οι Θρακιώτες της Επανομής που αποχαιρετά σήμερα τη Football League

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Η Αναγέννηση Επανομής αποχαιρετά και τυπικά την Football League (υποβιβάζεται ως ουραγός στη νέα Γ’ Εθνική και θα είναι πιθανή αντίπαλος του Εβρου Σουφλίου, του ΠΑΟ Κοσμίου και της ομάδας που θα ανέβει από τα μπαράζ) και το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τους Θρακιώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα του Νίκου Σακελλαρίδη.

Ο Εβρίτης Θανάσης Λαμπερνάκης, που αγωνίστηκε τη σεζόν 2006-07 στην ΠΑΕ Θράκη έχοντας 27 συμμετοχές και 6 γκολ, αποτέλεσε τη φετινή σεζόν βασικό στέλεχος της Αναγέννησης στην πορεία της στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Ο Γιώργος Σικαλόπουλος έπαιξε στη Skoda Ξάνθη από το καλοκαίρι του 2003 μέχρι τον Γενάρη του 2005 και για τους επόμενους έξι μήνες στην ΠΑΕ Θράκη απαριθμώντας 8 συμμετοχές. Ωστόσο, ο 28χρονος επιθετικός στάθηκε άτυχος στο τέλος της σεζόν, αφού υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στο μηνίσκο.

Τέλος, ο Πασχάλης Δραγανίδης, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, προσέφερε σημαντικές βοήθειες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.