Φήμες για μετακίνηση στην Κρήτη του Μαρίνου Ουζουνίδη…

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Σαν… βόμβα έσκασε στην Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά το πρωί της Πέμπτης η πληροφορία ότι ο αλεξανδρουπολίτης πρώην προπονητής της Ξάνθης Μαρόινος Ουζουνίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πλατανιά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο πνευματικός απεφάνθη, ο Αγγελος Αναστασιάδης σήμερα απαντά στον Πλατανιά για το αν θα παραμείνει στον πάγκο του και φυσιολογικό είναι όλοι στην κρητική ομάδα να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Και πρώτος απ’ όλους ο Στέλιος Βαρουξάκης, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal” φοβάται πως ο πνευματικός έχει συμβουλέψει τον Μακεδόνα τεχνικό να αναζητήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του. 

Και επειδή η προπονητική προσωπικότητα του Αγγελου είναι δύσκολο να αναπληρωθεί, στα Χανιά είναι αναγκασμένοι να ψαχτούν για έναν δοκιμασμένο προπονητή. Γι’ αυτό και η διοίκηση (σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα) βρίσκεται σε επαφές με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος με δεδομένη την πορεία της Ξάνθης αναμφίβολα χαρακτηρίζεται επιτυχημένος.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται πως οι συζητήσεις των δυο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και από τη στιγμή που το «διαζύγιο» οριστικοποιηθεί, τότε οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα. Αν συμβεί αυτό, τότε θα έχουμε το πρωτόγνωρο και οι δύο προπονητές των ομάδων της Θράκης στην Σούπερ Λίγκα μέσα σε ένα μήνα να μετακινούνται από το βορειότερο στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας και να αναλαμβάνουν τις ομάδες της Θράκης, αφού είχαμε και τον Παύλο Δερμιτζάκη που πήγε από τον πανθρακικό στον ΟΦΗ.

Πάντως, αν τελικά το deal Ουζουνίδη – Πλατανιά γίνει, τοτε όπως αναρωτιέται και το “Goal”, είναι αλήθεια απορίας άξιον ποιος ήταν ο λόγος που έφυγε ο Εβρίτης τεχνικός από τη Skoda. Γιατί αν θυμόμαστε καλά, στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση έγραφε «για ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του». Είναι άραγε ο Πλατανιάς «μεγαλύτερο βήμα» από την Ξάνθη;