Ενδιαφέρον Κούνεο για Τζούριτς

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Η μεγάλη Τρεντίνο, η ομάδα του “δικού μας” Δημήτρη Τζούριτς, που τα τελευταία χρόνια έχει σαρώσει τίτλους και διακρίσεις, δεν θα είναι αυτή που ξέραμε τη νέα σεζόν.

Τα οικονομικά προβλήματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στην Ιταλία, έχουν επηρεάσει και την πρωταθλήτρια Ιταλίας που από ότι φαίνεται θα προβεί σε περικοπές του μεγάλου μπάτζετ της.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι αρκετά πιθανό ο Ορεστιαδίτης διεθνής κεντρικός να αλλάξει στρατόπεδο. Πάντα στην Ιταλία όμως, αφού πλέον μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις του, έχει γίνει περιζήτητος.  

Από ό,τι έγινε γνωστό, η Κούνεο φέρεται να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μίταρ Τζούριτς από την Τρεντίνο. Μετά την αποχώρηση των Σοκόλοφ (Τρεντίνο) και Νγκαπέτ (Ρωσία), η Κούνεο έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μίταρ Τζούρτις και τον Σαβάνι της Ματσεράτα.

Σε ότι αφορά τον δικό μας Τζούριτς που έχει κλέψεις τις καρδιές των Ιταλών, να σημειωθεί  ότι έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Ιταλούς πρωταθλητές. Αλλά κανείς δεν ξέρει, αν υπάρξει ικανοποιητική προσφορά, κατά πόσον θα δεχτούν να τον πουλήσουν…