Αποχαιρέτησε μέσω… facebook ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ξάνθη ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος και τη νέα σεζόν, με τον ίδιο να προαναγγέλλει την αποχώρησή του για άλλη ομάδα μέσω μηνύματος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από έξι χρόνια στην Ξάνθη, ο 36χρονος τερματοφύλακας αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και μέσω facebook, λέγοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Επειδή σε λίγες μέρες αποχαιρετώ την Ξάνθη για ένα νέο προορισμό και μια άλλη ομάδα, όχι από νέο πόστο, όπως με ρώτησαν ή νόμισα αρκετοί. Σαν τερματοφύλακας ακόμα (στα 36 μεν αλλά αγωνιστικά καλύτερα από ποτέ) και αφού αποχαιρέτισα συμπαίκτες και φίλους προχθές και επίσημα, να τους πω ένα ακόμα ευχαριστώ για τα 6 υπέροχα χρόνια (ανεξαρτήτως δυσκολιών)», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λυμπερόπουλος.

Για την αποχώρησή του Λυμπερόπουλου, οι οργανωμένοι οπαδοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν τα εξής: 

«Οι XanthiFans εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του Σωτήρη Λυμπερόπουλου με υγεία πάνω απ’ όλα και πολλές προσωπικές επιτυχίες εκφράζοντας παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα έξι χρόνια προσφοράς και προσπάθειας του Σωτήρη με τα χρώματα της Ξάνθης.

Ένας ποδοσφαιριστής που παρόλο που άκουσε πολλά από την κερκίδα (άλλες φορές δικαιολογημένα άλλες αδικαιολόγητα) ποτέ δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα με την συμπεριφορά του αποτελώντας υπόδειγμα επαγγελματία και ανθρώπου κατακτώντας με το σπαθί του το περιβραχιόνιο του αρχηγού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here