Διαμαρτυρίες Απόλλωνα Σταυρούπολης για το ”Άγγελος Χαραλαμπάκης”!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Έντονες διαμαρτυρίες για τη διοργάνωση “Αγγελος Χαρακαλμπάκης” που φιλοξενήθηκε στην Αλεξανδρούπολη εξέφρασε ο αθλητής του Απόλλωνα Σταυρούπολης, Σάκης Φωτιάδης, με προσωπική του ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ομάδας στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που πήρε μέρος στο τουρνουά της Αλεξανδρούπολης και κατέλαβε την πέμπτη θέση, αναφέρεται στην αποχώρηση της ομάδας του στο 45ο λεπτό του αγώνα με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης υποστηρίζοντας ότι κανείς από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν έδειξε ενδιαφέρον για τους δύο αθλητές του Απόλλωνα, που πήγαν στο νοσοκομείο για ράμματα και εξετάσεις.

Κάνει, επίσης, λόγο για έλλειψη σεβασμού από τους Κύκλωπες προς την ομάδα του, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του θα κάνει στο μέλλον το ίδιο, ενώ αφήνει υπόνοιες για τη φιλοξενία χαρακτηρίζοντας το Κλειστό της Αλεξανδρούπολης εντός εισαγωγικών “φιλόξενο”. Τέλος, τονίζει ότι η ομάδα του που ήρθε στην Αλεξανδρούπολη με 7 παίκτες αναγκάστηκε να παίξει 3 αγώνες σε 20 ώρες.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο μήνυμα, που έχει συγκεντρώσει 12 likes αναφέρει: “Επιστροφή από την Αλεξανδρούπολη! Όποιος θέλει το διαβάζει, όποιος θέλει λέει τη γνώμη του και όποιος θέλει μας διαγράφει! ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ, εσείς όμως ΟΧΙ! 1ος αγώνας: Αστέρας Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Σταυρούπολης 30-30. 2Ος αγώνας: Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Σταυρούπολης 18-19 μέχρι το 45ο λεπτό του αγώνα όπου η ομάδα μας αποχώρησε από το γήπεδο της Αλεξανδρούπολης με 2 τραυματίες (από τους 7 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ) που πήγαν στο νοσοκομείο για ράμματα και εξετάσεις! ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ 10-0 για τους Κύκλωπες! ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Μιλάμε για ένα φιλικό τουρνουά. ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΕ, ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ! Ενδιαφέρον για τα άτομα που πήγαν στο νοσοκομείο ΚΑΝΕΝΑ….! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ……! 3ος αγώνας κατάταξης για την 5η θέση: Aπόλλων Σταυρούπολης-Νέα Ελβετία 35-26. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τα παιδιά της Νέας Ελβετίας και του Ωρίωνα Θεσσαλονίκης για το άφθονο γέλιο και το χαβαλέ που κάναμε στο κάμπινγκ όπου μείναμε! Αυτό θα μείνει από όλο αυτό το ταξίδι που κάναμε-για κάποιους- 7 άτομα, για να παίξουμε 3 αγώνες μέσα σε 20 ώρες!”.