Δηλώσεις Βάλλα, Μάνταλου και Ντίνα μετά το μπαράζ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

Την άποψη  πως το αποτέλεσμα του μπαράζ με τον Παναθηναϊκό δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, εξέφρασαν ο Σπύρος Βάλλας και ο Πέτρος Μάνταλος μετά το τέλος του ματς.

 

Ο αρχηγός της Ξάνθης στάθηκε ιδιαίτερα στην αποβολή του Σερζ Ντιέ στο πρώτο ημίχρονο: «Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή. Αυτό το βαρύ σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Μπήκαμε δυνατά αλλά η αποβολή μας πήγε πίσω», ανέφερε αρχικά. «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε. Ήταν μία καλή χρονιά για εμάς αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη για εμάς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», υποστήριξε χαρακτηριστικά ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του.

Και ο Μάνταλος όμως επισήμανε ότι οι παίκτες της θρακιώτικης ομάδας επηρεάστηκαν από την αποβολή του Ντιέ στο πρώτο ημίχρονο. Ο μέσος της Ξάνθης στάθηκε ιδιαίτερα στο σημείο όπου η ομάδα του έμεινε με παίκτη λιγότερο. «Όταν μένεις από νωρίς με δέκα παίκτες σε επηρεάζει και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι απόψε. Κάναμε ευκαιρίες. Είχαμε μαχητικότητα και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Στο 2-0 τελείωσε το παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο δεν ήμασταν ευχαριστημένοι αλλά μετά η ομάδα ανέβηκε. Βάλαμε καινούριους στόχους και τώρα κοιτάμε την επόμενη σεζόν. Πολλά νέα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής και εγώ θα πω για τον Λοντίγκιν και τον Γούτα ότι θα βοηθήσουν την επόμενη χρονιά την ομάδα τα μέγιστα».

 

Από την πλευρά του, ο θρακιώτης παίκτης του Παναθηναϊκού Θανάσης  Ντίνας υποστήριξε ότι έκαναν αυτό που… έπρεπε απέναντι στην Skoda Ξάνθη και πλέον περιμένουν τις αδειοδοτήσεις για να γνωρίζει αν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «πράσινων», εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίησή του για τη νίκη επί των Ακριτών και έδωσε το… σύνθημα για την νέα αγωνιστική περίοδο: «Κάναμε το χρέος μας. Ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να τον κερδίσουμε για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μπορεί να έχουμε για να παίξουμε στην Ευρώπη. Αυτό θα το δούμε στις αδειοδοτήσεις. Είναι δύσκολη η χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έμεινε εκτός Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια. Εγώ προσωπικά θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και του χρόνου ελπίζω να κάνουμε καλή προετοιμασία για να είμαστε καλύτεροι και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Μετά τις δηλώσεις τους, Ντίνας και Μάνταλος, καλοί φίλοι καθότι άλλωστε έχουν και κοινή καταγωγή από την Κομοτηνή, φωτογραφήθηκαν για το thrakisports σε πηγαδάκι που σχημάτισαν…