«Δεν θα γίνει το μπαράζ στη Νέα Σμύρνη»

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Την αντίδρασή τους για την επιλογή του γηπέδου της Νέας Σμύρνης για την διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Skoda Ξάνθη εξέφρασαν με οργισμένη ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου. 

 

Μάλιστα, οι Πάνθηρες μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι την Πέμπτη 9 Μαϊου ο αγώνας μπαράζ δεν θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Πανιωνίου». Και προτείνουν μάλιστα ως έδρα να οριστεί το… Καραϊσκάκη, που έχει καλύτερες… τουαλέτες από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο υπεύθυνος ασφαλείας του Πανιωνίου είχε εκφράσει από την αρχή τις ενστάσεις του για την τέλεση του αγώνα στην Νέα Σμύρνη, δεδομένου ότι την περίοδο αυτή, στην κεντρική πλατεία της πόλης διεξάγονται οι εορτασμοί για την Πρωτομαγιά (φαίνεται ότι κρατάνε μια εβδομάδα…), ενώ και η συνύπαρξη οπαδών του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου μπορεί να δημιουργήσει έκρυθμη κατάσταση. 

Το πιο σημαντικό είναι ότι το γήπεδο βρίσκεται μέσα στην πόλη, ανάμεσα σε πολυκατοικίες, και μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργηθούν έκρυθμες καταστάσεις, αν όχι μέσα, σίγουρα έξω από αυτό. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων: 

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Superleague να γίνει ο αγώνας μπαράζ, Ξάνθη – Παναθηναϊκός, στο γήπεδό μας. 

Προφανώς οι διάνοιες του συνεταιρισμού, ενός από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, με τον άκρατο επαγγελματισμό που τους διακατέχει, έβαλαν κάτω τα δεδομένα και αποφάσισαν πως το πιο ασφαλές, επαρκές από άποψη εγκαταστάσεων και φιλόξενο γήπεδο για έναν τέτοιο αγώνα είναι το γήπεδο της Νέας Σμύρνης! 

Εμείς, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που δεν φοράμε κουστούμια και δεν κάνουμε τη λεζάντα μας στο χώρο του ποδοσφαίρου εισπράττοντας μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα γι’ αυτό, είμαστε λίγο πιο ρεαλιστές και γνώστες της κατάστασης. 

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι την Πέμπτη 9 Μαϊου ο αγώνας μπαράζ δεν θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Πανιωνίου. 

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως έτσι και εμμείνει ο συνεταιρισμός της Λίγκας των ηλιθίων με τα κουστούμια στην απόφαση αυτή, θα υπάρξουν πολλές εστίες επεισοδίων, για πολλές ώρες μέσα, έξω και γύρω από το γήπεδο. Έχουμε μαντικές ικανότητες! 

Συμμαζευτείτε λοιπόν και αρχίστε να δικαιολογείτε τα χρήματα που παίρνετε, ξεκινώντας από τη λήψη αποφάσεων οι οποίες να τα δικαιολογούν και όχι να χαρακτηρίζονται από ηλιθιότητα και ανικανότητα. Δείξτε οτι έχετε στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργία. 

Για να σας διευκολύνουμε λίγο στα δαιδαλώδη προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά την ώρα που “εργάζεστε”, θα σας προτείνουμε εμείς γήπεδο να πάτε να βάλετε τον αγώνα κωμωδία που ορίσατε! Λέγεται Γεώργιος Καραϊσκάκης. Έχει parking και πιο καλές τουαλέτες από το δικό μας γήπεδο. 

Πάνω απ’ όλα το προϊόν και στη Νέα Σμύρνη υπάρχει μόνο Πανιώνιος. 

Panthers Club 1983