Γιορτή του βόλεϊ το τουρνουά κορασίδων στις Φέρες

 Ανταπόκριση από τις Φέρες: Γιώργος Πανταζίδης

– Σε μια πραγματική γιορτή του βόλεϊ εξελίχθηκε το τουρνουά κορασίδων που διοργάνωσε την Δευτέρα στις Φέρες η Θύελλα.

Μέσα από μια σειρά αγώνων, οι οκτώ ομάδες που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι, να αποκτήσουν, μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων, νέες αγωνιστικές εμπειρίες και να μετρήσουν τοις δυνάμεις τους.

Το κυριότερο όμως, δόθηκε η δυνατότητα στον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή Ανέστη Γιαννακόπουλο, να τσεκάρει τα ταλέντα όλης της Θράκης στα κορίτσια ηλικίας 14-16 ετών  και να καταγράψει μέσα από ειδικά τεστ τις δυνατότητες και προδιαγραφές τους. Απώτερος στόχος μια προεπιλογή αθλητριών για τα κλιμάκια της προεθνικής κορασίδων και αυτό το τουρνουά ήταν η καλύτερη ευκαιρία για το σκοπό αυτό, αφού ήταν συγκεντρωμένες  συνολικά αθλήτριες από οκτώ ομάδες από Έβρο και Ροδόπη.

Να θυμίσουμε ότι οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν η Θύελλα Φερών, η Κομοτηνή, ο Α.Ο. Ορεστιάδας, οι Αμαζόνες Μαίστρου, η Νίκη Αλεξανδρούπολης, ο ΑΟΚαβάλας, ο Έβρος Σουφλίου και ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου Και οι εντυπώσεις που αποκόμισαν τόσο ο κ. Γιαννακόπουλος όσο και οι προπονητές ήταν οι καλύτερες , ιδιαίτερα σε μια περίοδο που έχουν ολοκληρωθεί ο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.  

Το τουρνουά αυτό ήταν μια ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία της Θύελλας Φερών, ενός συλλόγου που τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει την προσοχή του στο γυναικείο βόλει και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη για την ευρύτερη περιοχή, αφού το μεράκι και η αγάπη των ανθρώπων του συλλόγου έχον επιφέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έλαβαν τα συγχαρητήρια της ΕΟΠΕ δια τους εκπροσώπου της, του Εβρίτη μέλους του ΔΣ , Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου που βρέθηκε στο γήπεδο και έκανε λόγο για γιορτή του βόλεϊ, όπως μόνο ο Έβρος και η Θράκη ξέρουν να προσφέρουν.  

Και όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι της ομάδας των Φερών, ανάλογα τουρνουά θα καθιερωθούν και θα γίνουν θεσμός.

Το ThrakiSportS ήταν στο τουρνουά παρακολούθησε τις προσπάθειες των ομάδων και τις επόμενες ώρες θα συνεχίσει το ρεπορτάζ με τα αποτελέσματα, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και θα παρουσιάσει πλούσιο φωτορεπορτάζ.