Τζάμπα αλλάξαν το μπαράζ. Ο Αστέρας στον τελικό!!!

Ανταπόκριση από Τρίπολη: Θόδωρος Τσούτσος

–  Τελικά τζάμπα έσπευσε το απόγευμα της Παρασκευής η Σούπερ Λίγκα να αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα μπαράζ της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό, κατόπιν έκκλησης της Αστυνομίας που φοβόταν ότι θα υπάρξει σύρραξη των οπαδών του τριφυλλιού με εκείνους του ΠΑΟΚ που θα κατέβαιναν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα συμμετέχει στον τελικό. Ο Αστέρας Τρίπολης τον κέρδισε με 2-0 και τον απέκλεισε. Η ομάδα της Αρκαδίας φτάνει έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της. Μια επαρχιακή νοικοκυρεμένη ομάδα που καταπλήσσει με την πορεία της και φτάνει πανάξια στον τελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το έτερο ζευγάρι, δηλαδή ή τον Ολυμπιακό ή τον Πανθρακικό. Βέβαια, το 6-2 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να ελπίζουμε ότι η ομάδα της Κομοτηνής θα καταφέρει να προκριθεί. Αλλά τουλάχιστον, για ακόμα 24 ώρες μπορούμε να ονειρευόμαστε. Φαντάζεστε έναν “επαρχιακό” τελικό στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό;