Το φλερτ της Κουρομπίλια με τον… Τσίπη

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  “Γεια σου Χρυσούλα”, της είπε. “Για σου ομορφάντρα μου!”, του απάντησε. Και εκείνος έλιωσε και έχει ακόμα να το λέει στους φίλους του. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσίπη και την Σούλα Κουρομπύλια. Και ο διάλογος άκρως αυθεντικός, πριν την έναρξη του αγώνα του Πανθρακικού με την Κέρκυρα.

Η αναμέτρηση αυτή έφερε την γνωστή διαιτητίνα ξανά πίσω στην Κομοτηνή. Στην πόλη όπου σπούδασε στην Γυμνασική Ακαδημία. Στην πόλη όπου αποφάσισε να αασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Στην πόλη όπου έκανε τα μαθήματα για να γίνει διαιτητής. Στην πόλη όπου ξεκίνησε αυτήν την διαιτητική καριέρα. Άλλωστε, μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης ήταν πριν πάρει μεταγραφή για την Αθήνα.

“Να δώσεις χαιρεστισμούς στον Χασάν του Περισκοπίου και σε όλη την παλιοπαρέα”, συνήθιζε να λέει όποτε έβλεπε κάποιον από την Κομοτηνή. Ωστόσο είχε αυτην την φορά την ευκαιρία να βρεθεί η ίδια στην πόλη των φοιτητικών της χρόνων και να συναντήσει ξανά από κοντά αγαπημένα πρόσωπα. Και ένα από αυτά δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον “ομορφάντρα” Τσίπη, που είναι άλλωστε σήμα κατατεθέν για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης…