Ανακάλεσε η Ξάνθη για τις 7 ανακοινώσεις

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σε ανακοίνωση με την οποία ανακαλεί για τις επτά ανακοινώσεις της στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, προχώρησε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη μετά την ποινή επίπληξης από την ΕΠΟ.

 

Η ανταπόκριση της διοίκησης της Ξάνθης ήταν αμεσότατη στην  απόφασης της ΕΠΟ για την ανάκληση των 7 ανακοινώσεων, και την ποινή επίπληξης. Να θυμίσουμε πως η απόφαση της ΕΠΟ ήταν η εξής:

«Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη και την τιμωρεί με επίπληξη και με την υποχρέωση ανάκλησης των αναφερομένων στο σκεπτικό (7) ανακοινώσεών της, με ανάρτηση της ανάκλησης αυτών στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και δημοσίευση αυτής ( της ανάκλησης) στις εφημερίδες εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας απόφασης. Επίσης, κηρύσσει μη πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξης τον κ. Χρήστο Πανόπουλο».

Ενώ η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης που εκδόθηκε το μεσημέρι έχει ως εξής: «Σε εκτέλεση της υπ’αριθμ. 156/18.04.2013 απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ οι ανακοινώσεις από 01.03.2013 ανακαλούνται».