Τέσσερις Εβρίτες στην Εθνική Εφήβων για το Παγκόσμιο!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Η Αλεξανδρούπολη και ο Έβρος θα έχουν δυναμική εκπροσώπηση στην Εθνική Εφήβων του βόλεϊ και φέτος.

Με 15 αθλητές θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων για τον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το διάστημα 7 έως 11 Μαΐου στην Ανάπα της Ρωσίας.

Ανάμεσά τους υπάρχουν και τέσσερις αθλητές από τον Έβρο, τρεις του Εθνικού, οι Ραφαήλ Κουμεντάκης, Σταύρος Κασαμπαλής και Ανέστης Δαλακούρας και ο Δημήτρης Χατζόπουλος της ΓΕ Αλεξανδρούπολης.

Το πρώτο ραντεβού των ελλήνων διεθνών έχει οριστεί για την Πέμπτη 25 Απριλίου στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Σωτήρη Δρίκο να έχει καλέσει στην προετοιμασία τους εξής: Σπυριούνης Κυριάκος (Μίλωνας), Μαυραγάνης Νίκος (Παναχαϊκή), Κοκκινάκης Μενέλαος (Ολυμπιακός), Λιόντας Μιχάλης, Ζήσης Δημήτρης, Πρωτοψάλτης Θανάσης, Στίγγας Κάσσανδρος, Μαδούρας Γιάννης (Παναθηναϊκός), Μαρμαρινός Νίκος (Δραπετσώνα), Χατζόπουλος Δημήτρης (ΓΕ Αλεξανδρούπολης), Τζιουμάκας Γιώργος, Σταυρακάκης Τάσος (Ηρακλής), Κασαμπαλής Σταύρος, Δαλακούρας Ανέστης, Κουμεντάκης Ραφαήλ (Εθνικός Αλεξανδρούπολης).

Η Εθνική Εφήβων θα παραμείνει στον Ατέρμωνα έως τις 2/5, οπότε και θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι όπου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων με την Εθνική ομάδα της Σερβίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει από το Βελιγράδι στις 6/5 απευθείας για την Ανάπα της Ρωσίας όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες. Στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων συμμετέχουν πέρα από την Εθνική μας ομάδα, η οικοδέσποινα Ρωσία, η Αυστρία, η Δανία και το Μαυροβούνιο.

Το πρόγραμμα του ομίλου:
Τρίτη 7 Μαΐου
16.00 Μαυροβούνιο – Ελλάδα
18.30 Ρωσία – Δανία
Ρεπό η Αυστρία

Τετάρτη 8 Μαΐου
16.00 Μαυροβούνιο – Δανία
18.30 Αυστρία – Ρωσία
Ρεπό η Ελλάδα

Πέμπτη 9 Μαΐου
16.00 Δανία – Ελλάδα
18.30 Αυστρία – Μαυροβούνιο
Ρεπό η Ρωσία

Παρασκευή 10 Μαΐου
16.00 Ελλάδα – Αυστρία
18.30 Ρωσία- Μαυροβούνιο
Ρεπό η Δανία

Σάββατο 11 Μαΐου
16.00 Δανία – Αυστρία
18.30 Ελλάδα – Ρωσία
Ρεπό το Μαυροβούνιο
*Οι ώρες είναι τοπικές