To 2ο Τουρνουά Ακαδημιών του Α.Ο. Μαΐστρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ο Α.Ο. Μαΐστρου θα διοργανώσει στις 11/5/2013 το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Αγία Μαρίνα 2013” στο αθλητικό κέντρο Ιωάννης Φωτεινός της Αλεξανδρούπολης.

Η συμμετοχή των 5 Ευρώ στο τουρνουά περιλαμβάνει μετάλλιο για όλους τους αθλητές, αναμνηστικό δελτίο, καθώς επίσης και κύπελλα για τις ομάδες των τελικών κύπελλα. Επίσης, θα βραβευτεί ο καλύτερος σκόρερ ,καλύτερος τερματοφύλακας, καλύτερος παίκτης κάθε κατηγορίας.
 

Οι κανόνες του τουρνουά ανά ηλικιακή κατηγορία έχουν ως εξής:

Παιδικό

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 1998 και 1999. Κάθε ομάδα θα δώσει 3 αγώνες (2 αγώνες ομίλου και έναν κατάταξης). Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα κανονικών διαστάσεων, 11:11, με μπάλες Νο 5, σε ενα ημίχρονο των 30 λεπτών. Επιτρέπονται έως και 7 αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
 

Τζούνιορ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002 και 2003. Κάθε ομάδα θα δώσει 3 αγώνες (2 αγώνες ομίλου και έναν κατάταξης). Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα 50 Χ 30 μ., 9:9, εστίες 5μ., με μπάλες Νο 4, σε σε ένα ημίχρονο των 20 λεπτών . Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός του οφ σάιντ. Η πλάγια επαναφορά γίνεται κανονικά με τα χέρια.
 

ΠροΤζούνιορ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004 και 2005. Κάθε ομάδα θα δώσει 3 αγώνες (2 αγώνες ομίλου και έναν κατάταξης). Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα 25 Χ 35 μ., 8:8, εστίες 3μ., με μπάλες Νο 4, σε ένα ημίχρονο των 20 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός του οφ σάιντ. Η πλάγια επαναφορά γίνεται κανονικά με τα χέρια.

Για το 2ο τουρνουά Αγία Μαρίνα 2013 η πρόσκληση έχει αποσταλεί σε όλες τις ακαδημίες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και σε πόλεις της υπόλοιπης Ελλάδας καθώς και σε ομάδες του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφέρομενες ομάδες μπορούν να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Ο.  Μαΐστρος, κ. Μάνο Βουτσά, στο τηλέφωνο 6977430622, και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση m.voutsas@hotmail.com