Στην Πάτρα η Ορεστιάδα, είδε το ΠΑΟ-Μπάρτσα

Αποστολή στην Πάτρα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Στην Πάτρα βρίσκεται από το μεσημέρι η ομάδα βόλεϊ της Ορεστιάδας, που συνεχίζει τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Volley League αντιμετωπίζοντας την Παναχαϊκή το βράδυ της Παρασκευής και την ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή τη φορά η ομάδα ταξίδεψε αεροπορικώς από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα και από εκεί με ένα μικρό πουλμανάκι που την περίμενε, μεταφέρθηκε αμέσως στην Πάτρα. Το απόγευμα προπονήθηκε στο γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, ενώ το βράδυ όλοι μαζί παρακολούθησαν στο λόμπι του ξενοδοχείου τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Με άλλα λόγια, οι “πράσινοι” της Ορεστιάδας είδαν τους “πράσινους” της Αθήνας. Βέβαια, δυστυχώς για το “τριφύλλι”, το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό καθώς ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 70-80 από τους καταλανούς και έτσι η σειρά ισοφαρίστηκε σε 2-2 και η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Λονδίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, τη ερχόμενη Πέμπτη στην Βαρκελώνη.

Σημασία έχει ότι ο Παναγιώτης Τσιακμάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τους παίκτες του, που δηλώνουν πανέτοιμοι για να πάρουν ρεβάνς μέσα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή για την καθαρή ήττα του περασμένου Σαββάτου. Ο αγώνας Παναχαϊκής – Ορεστιάδας για την τέταρτη αγωνιστική των μπαράζ και την πρώτη στο δεύτερο τουρνουά της Πάτρας θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από το thrakisports.