Ευρωλίγκα: νέα ταξίδια για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θράκης…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Για νέα ταξίδια εντός του μήνα στην Κωνσταντινούπολη θα πρέπει να προετοιμάζονται τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, αφού το ένα ζευγάρι των προημιτελικών της Ευρωλίγκας που προέκυψε είναι ανάμεσα σον Ολυμπιακό και την Εφές.

Πριν καν συμπληρωθεί μια εβδομάδα από την εκδρομή στην Πόλη για το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ και ένα μήνα μετά επίσης από τον αγώνα των ερυθρολεύκων με την Μπεσίκτας, οι πρωταθλητές Ευρώπης θα επιστρέψουν στην Πόλη όπου ενθρονίστηκαν βασιλιάδες της γηραιάς ηπείρου έναν χρόνο πριν.

Μένει να δούμε αν τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης, που κοντεύουν να… ξεπαραδιαστούν με τόσα ταξίδια, θα είναι και πάλι γούρικα για τον Ολυμπιακό, όπως συνέβη στις δύο προηγούμενες εκδρομές στην Πόλη. Γιατί όποτς πήγαν να δουν Ολυμπιακό στο 2013, επέστρεψαν στην Θράκη με χαμόγελα. 

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στα πλει οφ των προημιτελικών με μειονέκτημα έδρας απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Στο μεγάλο ντέρμπι θα δούμεν να κοντράρονται η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μακάμπι Τελαβίβ με το πλενέκτημα στους ισπανούς, ενώ το τέταρτο ζευγάρι είναι ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Κάχα Λαμποράλ. 

Για την τελευταία αγωνιστική, ο Ολυμπιακός κέρδισε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κίμκι με 79-70 ενώ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με 63-69.