Χωρίς Ακη αλλά με δύναμη και πίστη ο Εθνικός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης  –  

Με χαμόγελα και αισιοδοξία διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση του Εθνικού ενόψει των ημιτελικών των πλει οφ του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί την Παρασκευή το βράδυ στου Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με δυνατούς ρυθμούς και ο προπονητής της ομάδας ζητά από τους παίκτες του συγκέντρωση και εγρήγορση.

Πονοκέφαλος για το τεχνικό τιμ η απουσία από το κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης και τις προπονήσεις της ομάδας του αρχηγού και πασαδόρου Ακη Σιδηρόπουλου. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθηλώθηκε για δεύτερη εβδομάδα στην Αθήνα και αναζητείται εντόνως αλλά ματαίως μέχρι στιγμής τρόπος για να επιστρέψει μια και μιλάμε για μια μεγάλη απώλεια για τον Εθνικό, στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς.

Το γεγονός αυτό στεναχωρεί αλλά δεν πτοεί την ομάδα που είναι υποχρεωμένη να μάθει να ζει με αυτήν την απώλεια. Οι αγώνες κόντρα στον Ολυμπιακό, αν και έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αποτελούν μια πρόκληση για όλους στην Αλεξανδρούπολη, που θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν και στα δύσκολα. Και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Άλλωστε έχει φανεί ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι άτρωτος…