To thrakisports σας στέλνει στο Γαλατασαράι-Ρεάλ!!!

Την δυνατότητα να δείτε από κοντά δωρεάν τον αγώνα Γαλατάσαράι – Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League δίνει σε έναν αναγνώστη του το thrakisports.

Θέλετε να δείτε από κοντά την ομάδα του Μουρίνιο στην καυτή έδρα της Τουρκ Τέλεκομ Αρένα; Θέλετε να δείτε την κόντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά; Θέλετε να ζήσετε την λάμψη και την μαγεία ενός σπουδαίο προημιτελικού αγώνα από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση; Εχετε την ευκαιρία!!!

Το thrakisports διεξάγει διαγωνισμό και δίνει την ευκαιρία σε έναν αναγνώστη του να ταξιδέψει με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει δια ζώσης, από την εξέδρα, το παιχνίδι που όλη η Ευρώπη θα βλέπει από τις τηλεοράσεις της!!!

 

Πώς θα γίνει αυτό; Βασικά απαιτούνται πέντε προϋπόθέσεις. Πέντε απλά βήματα.
1ον)  Να σπεύσετε να κάνετε like στo γκρουπ του thrakisports στο facebook. Μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα αυτό, κλικάροντας απλά πάνω δεξιά, στην οθόνη τγης ιστοσελίδας μας. Το να έχετε κάνει like στο thrakisports (και όχι απλά σε κάποια ανάρτησή του) είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, χώρια που θα σας δώσει την ευκαιρία να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα αθλητικά δρώμετα που συμβαίνουν στην Θράκη και αφορούν τις ομάδες και τους ανθρώπους της.

 

2ον)  Να μας απαντήσετε σωστά στο ερώτημα “ονομάστε τουλάχιστον έναν θρακιώτη ποδοσφαιριστή που έχει σκοράρει απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και σε ποιον αγώνα” στέλνοντας e-mail με την σωστή απάντηση στο thrakisports@yahoo.gr. Εφόσον απαντήσετε σωστά, μπαίνετε στην κλήρωση. Αν βρείτε περισσότερους και μας τους απαντήσετε σωστά (γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μόνο ένας ο θρακιώτης που έχει σκοράρει απέναντι στην Ρεάλ), τότε ακόμα καλύτερα. Αυξάνετε τις πιθανότητές σας να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής που θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και θα δει από κοντά τον σπουδαίο αγώνα.
 
3ον) Να έχετε φυσικά διαβατήριο ή στην χειρότερη περίπτωση αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου, για να μπορέσετε να περάσετε τα σύνορα. Θερμή παράκληση, αν δεν έχετε την δυνατότητα να ταξιδέψετε, μην λάβετε μέρος στον διαγωνισμό γιατί μπορεί να στερήσετε το ταξίδι και το εισιτήριο από κάποιον άλλον αναγνώστη που επιθυμεί να βρεθεί στην σημαντική αυτή αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Champions League, της κορυφαίαςποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε στα e-mails σας να μας στέλνετε και τον αριθμό διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας.
 

Εφόσον ΄κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook, απαντήσετε σωστά στο ερώτημα του διαγωνισμού και μας γράφετε στο e-mail τα στοιχεία σας (δηλαδή ονοματεπώνυμο, τόπο κατοικίας και αριθμό διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας), τότε μπαίνετε στην κλήρωση που θα γίνει τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Κυριακής, 7 Απριλίου. Ο αγώνας Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης είναι προγραμματισμένος για τις 9.45 το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου. Η αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και η επιστροφή στην Θράκη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Τα έξοδα της μετακίνησης στην Πόλη και φυσικά του εισιτηρίου του αγώνα καλύπτονται από το thrakisports. Σπεύσατε λοιπόν!!!