Μάνα και κόρη συμπαίκτριες και… πρωταθλήτριες

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης  –  

Μάνα και κόρη όχι απλά παίζουν μαζί ως συμπαίκτριες στην Ασπίδα 2001 Ξάνθης, αλλά αναδείχθηκαν και… πρωταθλήτριες στο φετινό γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ο λόγος για την εικονιζόμενη Λένα Αντώνογλου και την 11χρονη κόρη της Χρύσα Μουρβάκη, που αγωνίζεται μαζί της με τα χρώματα της Ασπίδας 2001. Μάλιστα, αμφότερες συμμετείχαν στο παιχνίδι – φιέστα της περασμένης εβδομάδος, έστω και αν η μικρή αναγκάστηκε να αγωνιστεί για λίγο, καθώς την ίδια ώρα έπρεπε να τρέξει και στο… φροντιστήριο για τα μαθήματά της.

Η Λένα Αντώνογλου, μεταξύ άλλων και αρχηγός της Ασπίδας, τόνισε στο thrakisports: “Είμαι πολύ χαρούμενη και ήταν και ένα κρυφό μου όνειρο να παίξω με την κόρη μου κάποια στιγμή. Το είχα συναντήσει σαν ιδέα στον Βόλο πριν πολλά χρόνια, όταν ήταν πολύ μικρή και περίμενα πώς και πώς αυτή τη στιγμή”. 

Παράλληλα κάλεσε όλους τους γονείς να στρέψουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, ενώ σε σχέση με την κατάκτηση του τίτλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τα μπαράζ ανόδου για την Α2 Κατηγορία επισήμανε: Επέστρεψα μετά από πέντε χρόνια και έχω βρει ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα. Η ποιότητα ήταν εξαιρετική. Για τα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 θα δούμε τον Ιούνιο, που θα γίνουν. Ακόμα δεν ξέρουμε άλλωστε τους αντιπάλους μας. Ας χαρούμε λοιπόν την τωρινή επιτυχία μας και ας βάζουμε έναν έναν τους στόχους για τα επόμενα βήματα”.