Διεθνές επίσημο φιλικό με Βικτόρια Φιλιππούπολης

Με την μη έλευση του Γαλαξία στην Ορεστιάδα, η ομάδα του ΑΟΟ μπαίνει πλέον και μαθηματικά στη λίστα των πλέι οφ ανόδου. “Η στιγμή που χρόνια τώρα περιμέναμε όλοι έφτασε και πλέον η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια όλων σας”, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ομάδας. 

Οι αγώνες των μπαράζ θα διεξαχθούν σε μορφή τουρνουά με την πραγματοποίηση τριών τουρνουά σε Ορεστιάδα και στις δύο άλλες δύο πόλεις που θα βγάλουν ομάδα στα πλέι οφ, ωστόσο οι ημερομηνίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Πάντως, μετά την απόφαση του Γαλαξία να μην ταξιδέψει στην Ορεστιάδα για την 21η αγωνιστική της Α2 Ανδρών, η διοίκηση του συλλόγου δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Σε μια προσπάθεια να μην αφήσει την ομάδα χωρίς αγώνα αλλά και το φίλαθλο κοινό της Ορεστιάδας χωρίς βόλεϊ το Σάββατο, προγραμμάτισε άμεσα διεθνές φιλικό αγώνα με την Βικτόρια Φιλιππούπολης του Νίκι Ζελιάσκοφ που αγωνίζεται στην Α1 Βουλγαρίας. Μάλιστα στο διεθνές φιλικό δόθηκε η ονομασία «Νίκος Σαμαράς». Ο αγώνας θα γίνει το προσεχές Σάββατο (30/3) και θα αρχίσει στις 18.00.