Super League: Συνεχίζουν απτόητοι οι Νέοι της Skoda Ξάνθη που πέρασαν νικηφόρα απο τα Γιάννενα!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα Κ20 της Skoda Ξάνθη που πέρασε νικηφόρα και απο τα Γιάννενα οπού κέρδισε στο ΠΕΑΚΙ τον τοπικό ΠΑΣ με 0-1 χάρις σε γκολ του Κώστα στο δεύτερο μέρος, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος είχαν και δοκάρι στο 36′ σε κεφαλιά του Ζιώγα που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά η ομάδα της Ξάνθης ειδικά μετά το 37′ άρχισε να ισορροπεί την αναμέτρηση και να βγαίνει επιθετικά μπροστά. Το σκορ του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα με τον ΠΑΣ να έχει τις καλύτερες στιγμές και την Ξάνθη να παίρνει τα ηνία στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε δυνατά και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, όταν στο 52′ μετά απο ωραία προσπάθεια ο Λαζαρίδης έκανε την παράλληλη σέντρα ο Κώστα έκανε την προβολή και την έστειλε στα δίχτυα των γηπεδούχων για να δώσει το προβάδισμα στους Ξανθιώτες, που στην συνέχεια του αγώνα έλεγχαν τον ρυθμό μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να γίνουν επικίνδυνοι ενώ συχνά πυκνά δημιουργούσαν καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία χωρίς όμως την μεγάλη φάση.

Έτσι μετά απο ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, είναι αήττητοι απο την 3η αγωνιστική και έπειτα, η ομάδα της Ξάνθης παρέμεινε στην τέταρτη θέση με 26 βαθμούς πλέον πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στις πρώτες θέσεις, ενώ  η ομάδα του ΠΑΣ έμεινε στους 12 βαθμούς.  Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ιωάννης Σταματελόπουλος με βοηθούς τους Βασίλειο Γεωργίου και Εμμανουήλ Κόττορο από την ΕΠΣ Ηπείρου. Η φωτογραφία του αγώνα όπως και τα στοιχεία είναι απο την καλή ιστοσελίδα passports

ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Αγγέλης): Παππάς, Τσιέπας, Κόκας Α., Μυρσινιάς, Μούτσιος, Ψαρράς Η.(11′ λ.τρ. Κόκας Δ.), Γιάκος, Ραβάνης(69′ Σιχλιμοίρης), Ζιώγας, Κυριακόπουλος(60′ Τσιαφίτσας).

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Πουλουκτσής, Προύντζος, Κώστα(87′ Καπτέλι), Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης, Δημητριάδης, Χατζής(64′ Σαμπανίδης).