ΕΠΣ Έβρου: Τρίποντο πρωτιάς για την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου επικρατώντας της ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Σ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες η ομάδα της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου επικράτησε της ΑΕ Διδυμοτείχου με σκορ 4-2 και δεδομενων των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε από τους γηπεδούχους στο 15ο λεπτό με τον Καπανίκα να κάνει σουτ ο Καρασαϊλίδης να απομακρύνει και στην επαναφορά της ο Καβατζικιώτης με νέο σουτ ανοίγει το 1-0. Στο 23ο λεπτό σε ανατροπή του Καβατζικιώτη ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Καπανίκας όπου ευστόχησε κάνοντας το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 51′ ο Παπούδης με ωραία ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1 για την ΑΕΔ. Στο 60ο λεπτό ο Καβατζικιώτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων ανάμεσα σε Φυδανάκη και Χιώτη και διαμόρφωσε το 3-1 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση. Μετά από έξοχη πάσα του αειθαλή Παναγιωτόπουλου ο Σιβούδης στο 73ο λεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-1. Το τελικό 4-2 επιτεύχθηκε από τον Καζάλα στο 83′.

Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου υπερείχε στο πρώτο ημίχρονο ενώ η ΑΕ Διδυμοτείχου τις κλασικές ευκαιρίες τις είχε στο δεύτερο ημίχρονο στο 55′ και 57′ με τον Τσακλιώτη και στο 89′ με τον Παπούδη.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τον Παντελίδη της ΑΕ Διδυμοτείχου έπειτα από απουσία αρκετών μηνών. Καλή η διαιτησία του κ. Σουβάρα που είχε ως βοηθούς τους Ουζουνίδη και Παλαιοπάνη.

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Μπίτσιος-): Καρβουνίδης, Κολγέκα (60′ Θώδης), Δημ. Πεχλιβανίδης, Απότας, Σίσκος, Πατσιώρας (80′ Κυρ. Νότης), Θεο. Πεχλιβανίδης (65′ Σιβούδης), Παναγιωτόπουλος, Καβατζικιώτης, Κεσσάτης, Καπανίκας (75′ Κλαρούδας).
ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Καρασαλίδης, Δαφνής (46′ Παντελίδης), Κουρτελέσης, Φυδανάκης (75′ Μαργαριτούδης), Χιώτης, Παυλίδης, Καζάλας, Δ. Μίνης (35′ Π. Σιναπίδης), Παπούδης, Κ. Σιναπίδης, Τσακλιώτης.