LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Παναιτωλικός 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθηστε ζωντανά από το ThrakiSportS τη μετάδοση του αγώνα Ξάνθη – Παναιτωλικός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στον αγώνα Ξάνθη – Παναιτωλικός για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ώρα 16:09 Θετική προιστορία για τον ΑΟΞ στην Ξάνθη που θέλει να πετύχει την 6η συνεχόμενη νικη του στα Πηγάδια και την 7η για πρωτάθλημα και κύπελλο. (θυμηθείτε την προιστορία ΕΔΩ)

Ώρα 16:22 Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ ο 32χρονος Κωνσταντίνος Κοτσάνης (της ΕΠΣ Δράμας), που θα έχει ως βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας) και Γεώργιο Χατζίκο (Δράμας). Τέταρτος διαιτητής ο Στέφανος Κουμπαράκης (της ΕΠΣ Θράκης). Θυμηθείτε τους ορισμούς και το υπόλοιπο πρόγραμμα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:30: Η εντεκάδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Σιλά, Κασάδο, Καμαρά, Σάρπονγκ, Κοβάσεβιτς, Κίκε, Καντά, Γέντρισεκ

Ώρα 16:38 Η εντεκάδα του Παναιτωλικού:  Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης, Έρικσον, Μάζουρεκ, Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά, Μοράρ

Ώρα 16:41 Ο Ενέα Μιχάι βρέθηκε μεσοβδόμαδα εκτάκτως στην αποστολή της εθνικής Αλβανίας, κάνοντας ντεμπούτο με τη φανέλα της στο ματς με αντίπαλο τη Σκωτία:

Ώρα 16:45 Στον πάγκο του ΑΟΞ κάθονται οι Σταθάκης, Ντε Λούκας, Αλμέιδα, Μελισσόπουλος, Θυμιάνης, Οκάν, Κάστρο

Ώρα 16:52 Στον πάγκο των Αγρινιωτων κάθονται οι Γιαννακόπουλος, Ρότσα, Λιάβας, Βασιλούδης, Καμαρά, Λουσέρο, Χαντάκιας

Ώρα 16:55 Ο Λουσέρο μετά από χρόνια στην Ξάνθη ανακοινλωθηκε αυτπην την εβδομάδα για τον Παναιτωλικό, συμπεριελήφθηκε στην αποστολή του Δέλλα για την Ξάνθη, όπως και ο νεοαποκτηθείς Αλχασάν Καμαρά (καμία σχέση με τον Καμαρά της Ξάνθης), αλλά όχι και ο Μάρκος Πάουλο και θα βρεθεί αντίπαλος εαν χρησιμοποιηθεί με τους παλιούς του συμπαικτες.

Ώρα 16:58 Η Ξάνθη στον αγώνα αυτόν κυνηγά το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα. Θυμηθείτε τον διαγωνισμό του ThrakiSportS για μια πλήρη εμφάνιση της Ξάνθης (φανέλα, σορτς, κάλτσες) εφόσον προβλέψετε ποιος θα είναι ο παίκτης των Θρακιωτών που θα ανοίξει λογαριασμο στο φετινό πρωτάθλημα με ένα κλικ ΕΔΩ.

1′ Έναρξη αγώνα.

4′ Καλή φάση για την Ξάνθη, όταν ο Γέντρισεκ πλάσαρε από πολύ πλάγια θέση στα δεξιά και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών των φιλοξενούμενων.

16′ Κεφαλιά του Μπαξεβανίδη και η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Κυριακίδη.

21′ Γκολ στην Ξάνθη. Τραγικό λάθος του Ζίφκοβιτς που αντί να διώξει ανενόχλητος την μπάλα σε γύρισμα του κασάδο, την δίνει εύκολα στον Μοράρ και με πλασε από πλάγια ο Ρουμάνος επιθετικός με το τρίτο του φετινό τερμα ανοίγει το σκορ. ΑΟ Ξάνθης-Παναιτωλικος 0-1

24′ Κίτρινη κάρτα στον Καμαρά.

28′ Πιεζει  η Ξάνθη το τελευταίο διάστημα

37′ Καλο σουτ του Σιλά αλλα η μπαλα μόλις αουτ από το δοκάρι του Κυριακίδη

41′ Πέναλτι για την Ξάνθη όταν ο Μπαξεβανίδης κάνει το γύρισμα από τα δεξιά, ο Άργκους προτάσσει το χέρι του και ο Κοτσάνης δείχνει την άσπρη βούλα.

42′ Γκοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Γέντρισεκ με ωραίο σουτ νικά τον Κυριακίδη πετυχαίνοντας το πρωτο τερμα του ΑΟΞ στο πρωτάθλημα. ΑΟ Ξάνθης-Παναιτωλικος 1-1

44′ Πιέζει η Ξάνθη λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

45′ Λήξη πρωτου μέρους. Η Ξάνθη είναι καλύτερη αλλα βρίσκεται ισοπαλη με τον Παναιτωλικό μετα το τραγικό λάθος του Ζίφκοβιτς. Αποτέλεσμα ημιχρόνου ΑΟ Ξάνθης-Παναιτωλικος 0-1

Ώρα 18:03 Πάμε για την έναρξη στο β’ μέρος.

46′ Εναρξη β’ ημιχρονου. Μια αλλαγή για τις δυο ομάδες. Ο Δελλας βλαζει στον αγώνα τον Λιάβα αντί του Μανά.

55′ Μεγάλη φαση με τον Γέντρισεκ αλλα το δυνατό σουτ του Σλοβακου διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Κυριακίδης.

56′ Διπλή φάση για την Ξάνθη που πιέζει αρχικά με τον Λισγάρα που στελνει την μπαλα στο δοκάρι και στην συνέχεια με τον Κανυά που στελνει την μπαλα με δυνατο σουτ την μπαλα μόλις αουτ. Εκπληκτικό δλίλεπτο.

57′ Σουτ του Γέντρισεκ μπλοκαρει ο Κυριακίδης

63′ Ο Κάστρο στην θέση του Σαρπογκ

70′ Ξεκίνησε πριν λίγομκαι ο αγώνας Λάρισα-Παναθηναικός.

71′ Παλι οχι λεει ο Κυριακίδης στην κεφαλια του Γέντρισεκ απο την σεντρα του Κοβασεβιτς.

80′ Ο 34χρονος Λουσερο μπαίνει στο παιχνίδι ως αντίπαλος στην θέση του Μπαρμπόσα.

84′ Η Ξάνθη είναι καλύτερη και πιέζει. Ειναι αδικο μλεχρι στιγμής το αποτέλεσμα.

90′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Καμαρά βγαίνει φάτσα με τον Ζίβκοβιτς, πλασάρει αλλά ο γκολκίπερ της Ξάνθης πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση.

90+1′ Κίτρινη κάρτα στον Μπαξεβανίδη.

90+3′ Λήξη αγώνα. Σπαει το νικηφόρο σερί της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό, αν και άξιζε την νίκη με βάση την εμφάνισή της. Τελικό αποτέλεσμα ΑΟ Ξάνθης-Παναιτωλικος 1-1