Μαντέψτε ποιος θα πετύχει το πρώτο γκολ της Ξάνθης και κερδίστε την πλήρη επίσημη εμφάνισή της (φανέλα, σορτς, κάλτσες)

 

Μετά την συμπλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών η Ξάνθη εξακολουθεί να μην έχει πετύχει γκολ, αφού μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0 την πρεμιέρα ακολούθησε η λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα πετύχει το πρώτο φετινό γκολ του ΑΟΞ στο πρωτάθλημα; Ιδού η απορία που πλέον κυριαρχεί στις συζητήσεις των φίλων της ομάδας της Θράκης και το ThrakiSportS αποφάσισε να διοργανώσει διαγωνισμό με έπαθλο την επίσημη εμφάνιση της ομάδας για όποιον κάνει σωστή πρόβλεψη.

Προβλέψτε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα κάνει σεφτέ για την Ξάνθη στο φετινό πρωτάθλημα και κερδίστε μια πλήρη φετινή επίσημη εμφάνιση της Ξάνθης (φανέλα, σορτς, κάλτσες) – όπως τις ετοιμάζει για τον κορυφαίο θρακιώτικο σύλλογο η ισπανική εταιρεία αθλητικής ένδυσης Joma.

Για τους φιλάθλους κάθε ομάδας της Θράκης θα δοθεί από μία επίσημη μπάλα, σε όποιον προβλέψει σωστά τον αντίπαλό της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αν υπάρχουν περισσότεροι από ένας που έχουν κάνει σωστή πρόβλεψη για κάθε ομάδα της Θράκης, θα γίνει κλήρωση για να αναδειχθεί ο νικητής.

Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό; Τρία βήματα.

1ον) Like στην σελίδα του ThrakiSportS (αν δεν το έχετε κάνει ήδη)

2ον) Κοινοποίηση της συγκεκριμένης ανάρτησης στον προσωπικό σας λογαριασμό

3ον) Σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, όπου θα αναφέρετε το όνομα του παίκτη που εκτιμάτε ότι θα πετύχει το πρώτο γκολ της Ξάνθης στο πρωτάθλημα.

Από κάθε λογαριασμό μπορεί να υπάρξει μόνο μία συμμετοχή στον διαγωνισμό. Αν υπάρχουν περισσότερες από μία σωστές προβλέψεις, τότε θα γίνει κλήρωση για τον νικητή μεταξύ όσων έχουν κάνει την σωστή πρόβλεψη. Προϋπόθεση όμως πάντα για να κερδίσει κάποιος, να έχει κάνει like στη σελίδα του ThrakiSportS και να έχει κοινοποιήσει την ανάρτηση με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό στο προσωπικό του προφίλ.

Ο διαγωνισμός τρέχει μέχρι και την επίτευξη του πρώτου τέρματος της Ξάνθης στο πρωτάθλημα. Συνεπώς τουλάχιστον μέχρι τις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής, που ξεκινά ο αγώνας του ΑΟΞ με τον Παναιτωλικό και… μέχρι την επίτευξη του πολυπόθητου πρώτου γκολ που θα αναδείξει και τον νικητή στον διαγωνισμό μας.

Σπεύσατε…