Γ’ Εθνική: Ο Γιώργος Μόσχος είναι πλέον ο νεαρότερος παίχτης που έπαιξε στο πρωτάθλημα! Στην τέταρτη θέση ο Οκάν Μεκερά του Ορφέα

 

Ήταν 12 Φεβρουαρίου του 2017, τότε που ο Ορφέας είχε μεταβεί στην γειτονική Δράμα για να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα, και έχοντας πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει ο Μπάμπης Χατζημεστής, όχι μόνο συμπεριέλαβε, αλλά χρησιμοποίησε κιόλας τον 15χρονο Οκάν Μεκερά, κάνοντας τον πρώτο νεαρότερο παίκτη που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Πλέον, όμως ο Οκάν έπεσε και από την πρώτη θέση που αρχικά κατείχε, αλλά και από την πρώτη τριάδα, αφού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όχι μόνο κάποιος παίκτης τον προσπέρασε, αλλά έπιασε και κορυφή.

Αυτός είναι ο ακόμα πιο νεαρός Γιώργος Μόσχος, που αγωνίστηκε με την Προοδευτική στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Ο Μόσχος την ημέρα του αγώνα, που του έδωσε το «βάπτισμα πυρρός» ήταν 14 ετών, 7 μηνών και 25 ημερών, και προσπέρασε τον Γιώργο Κωνσταντινίδη που είχε κάνει ντεμπούτο σε ηλικία 14 ετών, 9 μηνών και 15 ημερών, όπως επίσης και τον Ξανθιώτη παίκτη του Ορφέα Οκάν Μεκερά που έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 15 ετών, 1 μήνα και 27 ημερών.

Δείτε αναλυτικά τους δέκα νεαρότερους παίκτες που έπαιξαν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου από το soccerbase.gr: