LIVE από τα Πηγάδια: Κ17 Skoda Ξάνθη – Κ17 ΠΑΟΚ 0-4 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από τα Πηγάδια ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την μετάδοση του πολύ σημαντικού αγώνα ανάμεσα στην ομάδα Εφήβων της  Skoda Ξάνθη και την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Κ17 της Super League.

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι από τα ηλιόλουστα Πηγάδια της Ξάνθης, οπού στο πλαίσιο της 6ηςαγωνιστικής τους 4ου γύρου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, η δεύτερη της βαθμολογίας Ξάνθη υποδέχεται στα Πηγάδια τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, σε μια ιδιαίτερα σημαντική αναμέτρηση ειδικά για τους γηπεδούχους.

Ωρα 12:48  Ένα απο πιο σημαντικά παιχνίδια της σαιζόν, μέχρι το επόμενο και κυρίως μέχρι το final-4, δίνουν οι Έφηβοι της Skoda Ξάνθη που μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή αλλά κυρίως λόγω της εξαιρετικά σταθερής και καλής τους πορείας όλη την σαιζόν είναι με το ενάμισι πόδι στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, οπού μην ξεχνάμε δύο χρόνια πριν πάλι με τον Κώστα Μπεδρελή στον πάγκο η Skoda Ξάνθη κατακτούσε το πρωτάθλημα στο final-4 του Αγρινίου.

Ωρα 12:51 Για να…πατήσουν ολόκληρο και το δεύτερο πόδι οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή καλούνται να δείξουν για ακόμη ένα παιχνίδι το ταλέντο αλλά και το απαιτούμενο πάθος και ψυχή και να υπερκεράσουν το εμπόδιο του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ, που ήδη έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στο Fina-4, καθώς η ομάδα της Skoda Ξάνθη θέλει μία νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια για να τσεκάρει το εισιτήριο της και να ετοιμάσει βαλίτσες για την Αθήνα και το Περιστέρι οπού θα διεξαχθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Ωρα 12:54 Πέρα φυσικά απο το μεγάλο κίνητρο της συμμετοχής στο final-4, οι Έφηβοι θέλουν την πρόκριση και για άλλο ένα λόγο, ώστε να εκπληρώσουν έτσι οι ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ξάνθης την υπόσχεση τους στον γνωστό Εβρίτη δάσκαλο Χρήστο Δανάκη που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Ωρα 12:57 Στις 14:00 θα ξεκινήσει το έτερο παιχνίδι της ημέρας με την Βέροια να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 10:00 στο Αγρίνιο οπού ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Πανθρακικό.

Ωρα 13:00 Διαιτητές της αναμέτρησης στα Πηγάδια θα είναι οι Ελευθεράκης (Ξάνθης), Κουρουνιώτης και Γιαπιτζόγλου από την ΕΠΣ Καβάλα

Ωρα 13:03 Κάτι λιγότερο απο μισή ώρα έμεινε για την έναρξη του σπουδαίου αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν με όλα τα τμήματα τους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League.

Ωρα 13:06 Η ομάδα της Ξάνθης δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βρίσκεται μετά απο 22 παιχνίδια στην δεύτερη θέση με 39 βαθμούς, τρεις περισσότερους απο τον τρίτο ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ξανθιώτες μάλιστα να έχουν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, οπότε τους αρκεί μία νίκη στα εναπομείνασες δύο αγωνιστικές οπού η Ξάνθη έχει να παίξει εντός με ΠΑΟΚ και εκτός με Πανθρακικό, ενώ ο ΠΑΣ έχει να παίξει με Βέροια εκτός και Παναιτωλικό εντός.

Ωρα 13:09 Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή έχουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση, πίσω απο του ΠΑΟΚ(53), έχοντας πετύχει 32 τέρματα. Ενώ διαθέτουν και την δεύτερη καλύτερη άμυνα, πάλι πίσω απο του ΠΑΟΚ(16), έχοντας δεχτεί 21 τέρματα.

Ωρα 13:12 Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την Ξάνθη που εντός δεν τα πηγαίνει και άσχημα έχοντας μετά απο 11 παιχνίδια απολογισμό 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα(απο τον ΠΑΟΚ με 1-2), έχοντας συγκεντρώσει τους 22 απο τους συνολικά 39 βαθμούς που έχει στα Πηγάδια. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή στα εντός έδρας μάτς έχουν πετύχει 20 τέρματα ενώ έχουν δεχτεί 8.

Ωρα 13:15 Ενώ ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας έχει γνωρίσει τις τρεις μοναδικές βαθμολογικές απώλειες που έχει μέχρι τώρα, χάνοντας σε Γιάννινα και Βέροια, ενώ με την ομάδα της Ημαθίας αναδείχτηκε ισόπαλος ξανά πριν δύο αγωνιστικές.

Ωρα 13:18 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Για την Skoda Ξάνθη ο Κώστας Μπεδρελής επέλεξε τους: Σαββίδη, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Θεοφυλάκη, Σπιριντόνοβ, Μελιόπουλο, Ζουμπουλίδη, Τσαπάρη, Αθανασιάδη, Ιωσηφίδη και Οκάν Σουλείμαν.

Ωρα 13:20 Για τον πάγκο το τεχνικό δίδυμο των Πάμπλο Γκαρσία και Ζαζόπουλου επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με τους: Σιαμπάνη, Τσαούση, Δημητρίου, Χατζηδίμπα, Πολύζο, Τζοβάρα, Χατζηστράβο, Αηδονίδη, Λύρατζη, Γκαργκαλατζίδη και Μίσκοβιτς.

Ωρα 13:23 Η Ξάνθη για να μπορέσει να τσεκάρει απο σήμερα το εισιτήριο της για το Final-4 του Περιστερίου καλείται να κερδίσει έναν αντίπαλο με τον οποίο φέτος σε τρία παιχνίδια μετρά ισάρυθμες ήττες. Με 4-0, και 3-0 στην Θεσσαλονίκη, και με 2-1 στα Πηγάδια.

Ωρα 13:25 Στον πάγκο για την Ξάνθη είναι οι: Ζουρνατζίδης, Καλογιάννης, Τζιβανόπουλος, Πεταλωτής, Ιωάννου, Φιλιππίδης και Τενεκές.

Ωρα 13:28 Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Συλλέκτης, Ευθυμίου, Βουτσάς, Μελετίδης, Χατζής, Νουκάρης και Γαϊτανίδης.

1‘ Έναρξη του αγώνα

2′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ. Αίφνιδιαζουν την Ξάνθη οι φιλοξενούμενοι, σέντρα του Χατζηδίμπα σουτ στην κίνηση από τον Γκαργκαλατζιδή που ανοίγει το σκορ. Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-1

5′ Προσπαθεί να απαντήσει άμεσα ή Ξάνθη αλλά το σουτ του Ζουμπουλίδη κόντραρε σε αμυντικό, κόρνερ για την Ξάνθη.

15‘ Πιέζει η Ξάνθη που έχει πάρει την κατοχή, και ψάχνει τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Σιαμπάνη.

30‘ Μισή ώρα αγώνα στα Πηγάδια χωρίς την μεγάλη φάση, το γκολ του Γκαργκαλατζίδη κάνει την διαφορά μέχρι τώρα.

37‘ Μεγάλη φάση για την Ξάνθη, εκτέλεση φάουλ του Τσαπάρη στο αριστερό δοκάρι του ΠΑΟΚ η μπάλα

40′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ. Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ με τον Γκαργκαλατζίδη να κάνει την ασίστ και τον Αηδονίδη να βγαίνει απέναντι στον Σαββίδη διπλασιάζοντας τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-2

45‘ Τέλος πρώτου μέρους στα Πηγάδια. Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-2

46‘ Έναρξη δεύτερου μέρους στα Πηγάδια, αλλαγή για την Ξάνθη με τον Τζιβανόπουλο να περνά στο ματς αντί του Σπιριντόνοβ.

49‘ Μεγάλη φάση για την Ξάνθη, δεύτερο δοκάρι για την Ξάνθη με τον Αθανασιάδη να πέρνει την καρφωτή κεφάλια με την μπάλα να καταλήγει οριζόντιο δοκάρι του Σιαμπάνη, απομάκρυναν όπως όπως οι αμυντικοί

54‘ Σέντρα του Τζοβάρα ο Γκαργκαλατζίδης πρόλαβε την έξοδο του Σαββίδη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.  Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-3

59‘ Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τους Χατζή και Νουκάρη να περνάνε στο ματς αντί των Τσαούση και Χατζηστράβου

62‘ Αλλαγή για την Ξάνθη με τον Ιωάννου να περνά στο ματς αντί του Ιωσηφίδη

63′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ. Απόλυτη ευστοχία για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που με σουτ του Γκαργκαλατζίδη μετα απο ασιστ του Χατζηδίμπα να κάνει τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του, και χατ τρικ δικό του. Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-4

69‘ Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, με τον Ευθυμίου να περνά στο ματς αντί του πρωταγωνιστή της αναμέτρησης Γκαργκαλατζίδη

72‘ Αλλαγή για την Ξάνθη με τον Τενεκέ να περνά στο ματς αντί του Αθανασιάδη

73‘ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο ΠΑΟΚ με τους Μελεζίδη και Γαϊτανίδη να περνάνε στο παιχνίδι αντί των Τζοβάρα και Χατζιδήμπα.

76‘ Τέταρτη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Φιλιππίδη να περνά στο ματς αντί του Σουλεϊμάν.

90‘ Τέλος αγώνα στα Πηγάδια. Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-4

Ώρα 15:25 Πλέον στην Ξάνθη επικεντρώνονται στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, θέλοντας μόνο νίκη.

Ώρα 15:28 Εκτός αν έρθει… δώρο από την Βέροια που τώρα αγωνίζεται με τον ΠΑΣ στην Ημαθία.