Photos: 90 κλικ από την νίκη-πρόκριση της ΕΠΣ Θράκης επί της Δράμας για το Region’s Cup (+video)

Μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Region’s Cup πήρε η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης απέναντι σε αυτήν της Δράμας, σε αγώνα που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο «Γ. Παπαδριέλης», πίσω από τον ραδιοφωνικό σταθμό Κομοτηνής.

Στην κερκίδα βρέθηκαν περίπου 200 φίλοι του ποδοσφαίρου, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν σε αυτό τον αγώνα. Πολλοί από αυτούς που έδωσαν το παρόν ήταν κυρίως συμπαίκτες των αγωνιζομένων αλλά και μερικοί προπονητές διαφόρων ομάδων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Η ομάδα της Ροδόπης κέρδισε το παιχνίδι με σκορ 2-0 παρουσιάζοντας πολύ καλό θέαμα αλλά και πολλές ευκαιρίες. Από την άλλη μεριά, όπως σημειώνει στο αναλυτικό ρεπορτάζ του ο Γιώργος Σκουταρίδης στο RodopiSports, η Δράμα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με την απόδοσή της. Αυτό βεβαίως δεν μετριάζει την νίκη της ΕΠΣ Θράκης που έπαιξε πολύ καλή μπάλα και δίκαια πήρε την νίκη και συνάμα την πρόκριση στον επόμενο γύρου που θα αγωνιστεί με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ξάνθης.

Από το πρώτο λεπτό η ομάδα της Ροδόπης είχε την κυριαρχία παίζοντας κυρίως από τα πλάγια με τους Μαραγκό και Αντωνιάδη ενώ στην κορυφή ήταν ο Αμέτ Ερκάν. Στο 10ο λεπτό ο Αντωνιάδης έκανε θα κάνει μια καλή σέντρα από τα δεξιά, ο Μαραγκός πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε άουτ. Στο 26ο λεπτό ξανά ο Αντωνιάδης έκανε μια σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφυγε από την αγκαλιά του τερματοφύλακα Παγκάκη και από κοντά ο Βάσκος άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα, στο 33ο λεπτό, ο Αμέτ Ερκάν έδωσε μια κάθετη μπαλιά στον Μαραγκο, αυτός μπήκε μέσα, έκανε το πλασέ αλλά πάνω στην γραμμή θα διώξει ο Κυσσίδης Κ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Δράμα ξεκίνησε καλύτερα και ήταν πιο δραστήρια, χάρη στην είσοδο του Κωσταντινίδη που βοήθησε στην δημιουργία ευκαιριών για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετ’υχουν κάποιο γκολ ενώ αντίθετα οι παίκτες του Κουτσογιάννη ήταν και πάλι καλύτεροι δημιουργώντας για ακόμα μια φορά καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Παγκάκη.

Στο 46ο λεπτό ο Μαραγκός έκλεψε την μπάλα από τον Παπακωσταντίνου, έκανε την σέντρα από τα αριστερά στον Αντωνιάδη που αυτός για λίγο δεν μπόρεσε να πλασάρει. Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν αφού το πλάσε του Γκούση έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Ταμάμης. Και σα να μην έφτανε αυτό για την ομάδα της Δράμας, στο 56′ ο Μαραγκός έκανε μια σέντρα σουτ με τον γκολκίπερ να μην υπολογίζει καλά την πορεία της μπάλα και αυτή να καταλήγει τελικά στα δίχτυα του για το 2-0.

Στο 67ο λεπτό ο Βουτσινάς για την Δράμα θα προσπαθήσει να πλασάρει τον Κωρονάκη από πάνω του αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω, στο 79ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης θα εκτελέσει ένα φάουλ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο υπόλοιπο του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Θράκης εκμεταλλεύθηκαν τα κενά στην άμυνα της Δράμας και με κύριο εκφραστή τον Αμέτ ερκάν έχασαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ της νίκης τους, ενώ διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι στο 85′ που δεν τους δόθηκε.

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Σπύρος Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Μάναλης, Μόσχος, Μαδούρας, Ταμάμης, Κυπιτρόγλου, Αντωνιάδης (81′ Ντεμερτζίδης), Φλέγγας (70′ Βασιλακάκης), Αμέτ Ερκάν, Βάσκος, Μαραγκός (59′ Καραθανάσης)
ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ: Παγκάκης, Δεληκωστίδης, Κυσσίδης Κ., Μητρούσης, Τσιάρας(69′ Κασαπίδης), Μουχτάρης(46′ Κωνσταντινίδης), Παπακωσταντίνου, Βουτσινάς, Γρηγοριάδης, Παπαδόπουλος(46 Γκούσης), Κυσσίδης Α.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΥΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ RODOPI SPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ ΧΟΥΣΕΪΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»