Το pregame του αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα – Skoda Ξάνθη (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Με το εκτός έδρας παιχνίδι στα Γιάννενα απεναντι στον τοπικό ΠΑΣ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο της Super League αλλά και για το 2015 η Skoda Ξάνθη, που ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα για να μην… μπλέξει, στην αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες που ξεκινά στις 17:15(LIVE ThrakiSportS)

Με καλή ψυχολογία μετά το ξέσπασμα απέναντι στον Πανελευσινιακό, κέρδισε 5-0 αλλά αποκλείστηκε, η Skoda Ξάνθη ταξιδεύει στα Γιάννενα θέλοντας να κλείσει το 2015 με θετικό αποτέλεσμα και να επιστρέψει στις νίκες μετά απο τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα(1 ισοπαλία, 2 ήττες). Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που παρότι υπήρχε μεσοβδόμαδα το παιχνίδι του Κυπέλλου έδωσε όλη την διάρκεια της εβδομάδας μεγάλη σημασία στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ που θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για την συνέχεια του συλλόγου.

Να κάνουν καλές γιορτές θέλουν και στον ΠΑΣ Γιάννενα που μετά την εκτός έδρας νίκη στα Χανιά επί του Πλατανιά πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, και βλέπουν το ματς απέναντι στην Ξάνθη ως μια καλή ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο απο τις χαμηλές θέσεις. Τα προβλήματα για τον Πετράκη είναι αρκετά καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τσάβες, Ναδάλ και Ίλιτς, σε αντίθεση με τον Μιχαήλ που επιστρέφει.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά οκτώ φορές στους “Ζωσιμάδες” με την ομάδα της Ξάνθης  να μετρά μία νίκη τον Νοέμβριο του 2011 με 2-0 με τέρματα των Εντιμάρ και Μαρκόβσκι. Δύο νίκες έχει ο ΠΑΣ ενώ πέντε αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες, δύο φορές χωρίς τέρματα και δύο με 1-1. Το πέμπτο ήταν το περσινό 2-2 το οποίο να σημειώσουμε ήταν και το τελευταίο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της Ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ηλίας Σπάθας της ΕΠΣ Πειραία με βοηθούς τους Τσολακάκη (Αθηνών) και Καραϊσαρίδης (Πιερίας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Καραντώνης της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ