B’ Εθνική: Νίκη με ανατροπή και… κορυφή για την Ροδόπη ’87 στον Βόλο

Μεγάλη νίκη με… ανατροπή πέτυχε η Ροδόπη ’87 στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Μαγνησιακό για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Η ομάδα της Βίκυς Περιβολοπούλου μετά τη νίκη στο “Ελ Θράκικο” των γυναικών απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης, έφυγε για δεύτερη φορά στην φετινή σεζόν με τρίποντο από τον Βόλο.

Στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει του Βόλου 2004 αλλά το απόγευμα έδειξε χαρακτήρα και πήρε μεγάλη νίκη στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και από τον Μαγνησιακό.

Οι Θεσσαλές προηγήθηκαν με 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτι, ωστόσο οι Θρακιώτισσες ισοφάρισαν πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο με την Πανίδου  και τελικά πήραν στο δεύτερο ημίχρονο τη νίκη με 2-1 χάρη σε τέρμα της Συμεωνίδη.

Στο 11’ η Ζαχαριά έκοψε την μπάλα και η παίκτρια του Μαγνησιακού Χρυσικοπούλου πήρε το πέναλτι που ευστόχησε η Σέλα για να διαμορφωθεί το 1-0. Η ισοφάριση ήρθε στο 38’ με την Πανίδου που πήρε την επαναφορά της μπάλας όταν αυτή χτύπησε στο δοκάρι από φαουλ της Περιβολοπούλου.

Η απόλυτη ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 52’ με όμορφη ενέργεια των Πανίδου – Συμεωνίδη που συνεργάστηκαν, η τελευταία μπήκε στη περιοχή και με εύστοχο πλασέ έγραψε  το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, η ομάδα της Κομοτηνής θα μπορούσε να αυξήσει το εύρος της νίκης της.

Η Ροδόπη ’87 είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα με τις Πατεράκη, Περιβολοπούλου, Τερζίδου και Συμεωνίδη. Σημασία έχει η νίκη, χάρη στην οποία η ομάδα της Κομοτηνής παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο.

Τώρα σειρά έχει το κύπελλο και η ομάδα του Μεσολογγίου στις 6 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Κατσαμόρας): Μαγνησιακού: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Kαλαπαναγιώτου, Ζαμπάκα, Ξάνθη, Δερβενιώτη (72′ Καραλή), Πέτση (46′ Μήτα), Σέλα, Κατσαβριά, Χρυσικοπούλου, Τρίγγα (52′ Κουλοχέρη).

ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Περιβολοπούλου) : Βαδάση, Κουφού, Γιαμπούρη, Κατρακάζα, Πανίδου (90’ Σωκράτους), Τερζίδου (71’ Κατσαρού), Πατεράκη, Συμεωνίδη, Τσουκαλά (55΄ Λισγάρα), Ζαχαριά, Περιβολοπούλου.